Prieš pasirodymą Ohajuje D. Trumpas užsipuolė L. Jamesą ir N. Pelosi

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas šeštadienį, prieš vykdamas į senatoriaus Troy'aus Baldersono (Trojaus Boldersono) kampanijos renginį Ohajaus valstijoje, užsipuolė JAV Senato mažumos lyderę demokratę Nancy Pelosi (Nensi Pelozi) ir krepšinio superžvaigždę LeBroną Jamesą (Lebroną Džeimsą).

T. Baldersonas svarbiuose antradienio rinkimuose į atvirą vietą Kongrese varžosi prieš demokratą Danny O'Connorą (Denį Oukonorą).

Tviteryje D. Trumpas rašė, kad T. Baldersonas yra „stiprus“ tokiais klausimais kaip nusikaltimai ir imigracija, o „jo oponentas yra Nancy Pelosi/didelių mokesčių marionetė“.

N. Pelosi, kuri taps Atstovų rūmų spikere jei demokratai lapkritį susigrąžins žemutinių rūmų kontrolę, jau ilgus metus yra viena pagrindinių respublikonų taikinių, į kurią oponentai nuolat smaigo kritikos strėles.

Anksčiau šeštadienį D. Trumpas spėjo užsipulti ir bene didžiausią iš Ohajo kilusią įžymybę L. Jamesą, kuris šią savaitę savo gimtajame Akrone atidarė mokyklą vaikams iš probleminių šeimų.

Per mokyklos atidarymą L. Jamesas ESPN televizijai teigė, kad D. Trumpas „skaldo šalį“, penktadienį jis taip pat davė interviu CNN televizijos laidų vedėjui Donui Lemonui (Donui Lemonui).

„LeBronas Jamesas ką tik davė interviu kvailiausiam žmogui televizijoje Donui Lemonui. Šalia jo LeBronas atrodė protingas, ką nėra lengva padaryti. Man labiau patinka Mike'as!“, – rašė D. Trumpas, omenyje turėdamas kitą legendinį krepšininką Michaelą Jordaną (Maiklą Jordaną).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių