Priėmus naują įstatymą be sveikatos draudimo JAV liks milijonai žmonių

  • Teksto dydis:

JAV respublikonams priėmus naują sveikatos draudimo įstatymą, kuris turi pakeisti buvusio prezidento Baracko Obamos planą, kitais metais šalyje be draudimo liks 14 mln. daugiau žmonių.

Tai skelbia skaičiavimus atlikęs Kongreso biudžeto biuras.

2020-ais metais draudimo šalyje neturėtų per 20 milijonų JAV gyventojų, o iki to laiko draudimo įmoka padidėtų maždaug penktadaliu.

Taip pat paskaičiuota, kad įgyvendinus prezidento Donaldo Trumpo siūlomas priemones, per artimiausią dešimtmetį būtų sutaupyta per 300 mlrd. dolerių. Tačiau atkreipiamas dėmesys, kad ši suma JAV ekonomikai nėra didelė.

Respublikonai teigia, kad nauju įstatymu siekiama mažinti draudimo įmokas, tačiau demokratai siūlymus kritikuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Demo ratai vis sukasi priesinga puse

Demo ratai vis sukasi priesinga puse portretas
Niekas dar nieko tiksliai nezino, o jau gerkliu baisumas atidarytas!!!! Demai ugni spjaudo, gasdina zmones, o nei vienas iki galo nera perskaites akto, nes tai simtai puslapiu. Bet va, rekia garsiausiai!

LT

LT portretas
Ta puse ,kuri pralaimejo rinkimus ir Soroshas taippat prarado daug pinigu ,nes reme pralaimejusiu puse ...tai pa reme protestuotojus ....net 250.000. tukstanciais$...., kad ir toliau protestuotu,o kas del svekatos draudymu ir oponentu argumentu ir .....kad liks dalis be draudymu ,o kiek valstyju turejo Obamos draudyma...tai niekas neraso ,kad jos neratifikavo..net 30% valstyju....,del kvailos draudymo sistemos. Kaip parode respublikonu daugumos vadas..per tv.. jei dirba 50 zmoniu ir vienas suserga tai draudymas toje firmoje padideja kitiems 49....taip veikdavo Obamcare..O dabar svarstimai...tai panasai....vienas apie tiltus ,o oponentas apie miltus...

Albonis

Albonis portretas
Gyveno Amerika ir be Obama care istatymo iki Trumpo gyvens ir po Trumpo,nes yra keliu kaip gauti gydyma ir ,kad uz tai moketu lvalstybe......Obama tik norejo pasalinti te nelygybe,kai moka tik dalis amerikieciu,o gydosi visi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių