Prancūzijos prezidentas: visos ES valstybės turi laikytis biudžeto taisyklių

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as (Fransua Holandas) penktadienį pasakė britų premjerui Davidui Cameronui (Deividui Kameronui), kad visos Europos Sąjungos šalys turi gerbti šio šalių bloko biudžeto taisykle; tokios reakcijos Didžiosios Britanijos lyderis susilaukė dėl savo pareiškimo, kad Londonas papildomai nemokės į ES biudžetą.

„Sutarčių gerbimas galioja visiems“, – nurodė F.Hollande'as per spaudos konferenciją po ES vadovų posėdžio, kuriame buvo pareikštas reikalavimas Londonui papildomai į ES biudžetą įnešti 2,1 mlrd. eurų, nes stipri Britanijos ekonomika turi svariau prisidėti.

Europos Komisijos pirmininkas Jose Manuelis Barroso (Žozė Manuelis Barozu), savo ruožtu, pasakė, kad Didžioji Britanija ji turėtų būti pasirengusi tokiai įmokai.

„Tokie dalykai neturėtų būti netikėtumas valstybėms narėms“, – pažymėjo J.M.Barroso, reaguodamas į piktą D.Camerono atsisakymą mokėti prievolę atgaline data.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
o graikams negalioja....

Cha

Cha portretas
Iš pasiturinčio atimti, skurdžiui atiduoti... net jei pasiturintis pats užsidirbo, o skurdžius todėl skurdžius, kad dinderį mušė visą gyvenimą... nes dirbančiam net ir skurdžiui neduodama, iš tokio irgi atimama. Nieko neprimena? Ar ne taip bolševikai po revoliucijos elgėsi? Buožes išbuožino, ir taip sėkmingai išbuožino, kad badas prasidėjo... Nenustebsiu, jei britai iš tikrųjų spjaus į ES. Tada tai visi pakikensim!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių