Popiežius Pranciškus: Katalikų Bažnyčia „nemokėjo įsiklausyti“

  • Teksto dydis:

Popiežius Pranciškus šeštadienį kreipdamasis į kunigus ir seminaristus pripažino, kad skandalų dėl lytinių nusikaltimų ir jų dangstymo krečiama Romos Katalikų Bažnyčia yra „sužeista nuodėmės“.

Kalbėdamas per mišias vienoje katedroje Panamos mieste pontifikas taip pat pareiškė, kad dvasininkija ir religinės bendruomenės pavargo „matyti nuodėmės sužeistą Bažnyčią, kuri dažnai neįsiklausydavo į visus tuos klyksmus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
KAM tie apsimestiniai verksmai apie " Bažnyčią, kuri dažnai neįsiklausydavo į visus tuos klyksmus", jei tai jūsų PASTOVI būsena, jūs VISĄLAIK nematėt kankinamų 'eretikų' SKAUSMŲ, jūs visąlaik negirdėjot deginamų 'raganų' riksmų... dabar ir vėl, jūs VISĄLAIK esą klausėtės TIK dievo, TIK jo pamokymais vadovavotės: GAL jau laikas jums pasileist (na, pasileidę jūs ir taip esat, jums LAIKAS išsiskirstyt!). Nes juk jūs akli ir kurti it vienadieniai kačiukai, bet kandžiojatės it krokodilai.

ysiklausyt y tikinciuju kataliku klyksmus

ysiklausyt  y  tikinciuju  kataliku  klyksmus portretas
kunigai neturejo laiko -tuo metu jie tratino per siknas kataliku vaikus ,ir tuoke baznyciose pederastus...

aha

aha portretas
korane raso: musulmonas atemes kitatikiui gyvybe ,igauna 'amzina' gyvenima. Kiekvienas tilejimas turi savo tiksla, bet ta ne visi nori matyt,ypac 'Vatikanieciai' ,beda krikscionybei per juos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių