Popiežiaus Pranciškaus dovana – netikėtai lankomos ligoninės

  • Teksto dydis:

Popiežius Pranciškus penktadienių netikėtai apsilankė dviejose Romos ligoninėse.

Pasak Vatikano pranešimo, argentinietis popiežius, neseniai šventąja paskelbęs Motiną Teresę, „kuri didžiai pasitarnavo gyvybės labui“, norėjo aplankyti „du didelę simbolinę reikšmę turinčius pastatus“.

Pirmiausia Pranciškus aplankė Romos Šv. Jono ligoninės naujagimių palatą.

„Popiežius, kuris buvo darbuotojų sutiktas su nuostaba, ant veido užsidėjo kaukę ir ėmėsi visų kitų būtinų higienos priemonių,“ – sakoma pranešime.

Po to Pranciškus apsilankė prieglaudoje „Villa Speranza“ (Vilties namai), kurioje rūpinamasi 30 nepagydomai sergančių ligonių.

Tokie netikėti popiežiaus apsilankymai yra jo paskelbtų Gailestingumo metų programos dalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bėda....

Bėda.... portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!?) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS - LKD ! Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valllytoja ar virrrėja viską matto, - atvažiuoja teisėsauga: "pažžeidimų nerrrasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių