Po širdies operacijos S. Berlusconi atrodo sulysęs ir išsekęs

  • Teksto dydis:

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi (Silvijus Berluskonis) antradienį buvo išrašytas iš ligoninės, praėjus trims savaitėms po širdies operacijos, kuri buvo atlikta atveriant krūtinės ląsta.

S.Berlusconi atrodė sulysęs ir išsekęs, bet žadėjo, kad jo politinė karjera dar nesibaigė.

„Turiu atlikti dviejų mėnesių reabilitaciją, o tuomet vėl būsiu naudingas Italijai ir italams“, – 79 metų žiniasklaidos magnatas sakė savo šalininkų ir žurnalistų būriui, susirinkusiam prie Šv.Rafaelio ligoninės Milane.

S.Berlusconi, kurio centro dešinioji partija „Forza Italija“ („Pirmyn, Italija“) yra pakliuvusi į keblia padėtį, skundėsi dėl „labai rimto lyderių stygiaus“ šalyje, kurioje prieš politikos elitą nukreiptas Penkių žvaigždučių judėjimas, kaip rodo apklausos, tapo populiariausia grupe.

Buvęs premjeras ilsėsis savo namuose Arkorėje netoli Milano Italijos šiaurėje, prižiūrimas Šv.Rafaelio ligoninės gydytojų.

Praeitą mėnesį jam buvo atlikta aortos vožtuvo keitimo operacija, kuri truko keturias valandas. S.Berlusconi gyvybei buvo „iškilęs pavojus, ir jis tai žinojo“, jo gydytojas Alberto Zangrillo (Albertas Dzangrilas) sakė prieš pacientą paguldant į ligoninę.

A.Zangrillo sakė, kad praėjus pusei minutės po to, kai gydytojai išėmė intubacijos vamzdelį, ekscentriško būdo magnatas ir futbolo klubo savininkas, garsėjantis pasaulyje dėl potraukio jaunoms moterims, „jau juokavo“, kad jo naktinės slaugytojos kūnas sukurtas televizijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MILIJARDIERIUS MAT, BIJO STOMATOLOGŲ

MILIJARDIERIUS MAT, BIJO STOMATOLOGŲ portretas
DANTYS NUDILĘ, AMŽIUS, BET TADA GERIAU BE TOKIŲ DANTŲ.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių