Pirmųjų oficialių Britanijos princo George'o nuotraukų autoriumi tapo jo senelis

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos princas Williamas (Viljamas) ir jo žmona Catherine (Ketrin) antradienį paskelbė pirmąsias oficialias savo sūnelio George'o (Džordžo) nuotraukas, tačiau šiuo atveju buvo nusižengta tradicijai, nes jų autoriumi tapo jaunosios mamos tėvas Michaelas Middletonas (Maiklas Midltonas).

Tos nuotraukos buvo padarytos anksčiau šį mėnesį intymioje aplinkoje Middletonų šeimos namų sode kaimiškame Baklberyje į vakarus nuo Londono. Jose neseniai gimęs princas matomas ramiai gulintis motinos rankose.

George'as, kuris yra trečiasis eilėje į Britanijos sostą, buvo susuptas į baltą antklodę ir atrodė miegantis, nors ryškiai švietė saulė.

Abiejose nuotraukos 31 metų Williamas matomas stovintis į kairę nuo žmonos, apkabinęs ją per pečius. Abu plačiai šypsojosi.

Kate vilkėjo ilgą kaštoninės spalvos suknelę, o jos plaukai bangomis krito ant pečių. Tuo tarpu Williamas dėvėjo jam įprastą „nedarbiną“ aprangą: džinsus ir melsvus marškinius, kurių viršutinės sagos buvo atsegtos.

Vienoje nuotraukoje taip pat matomas tupintis sutuoktinių juodas kokerspanielis Lupo, o Middletonų šeimos auksaspalvis retriveris gulėjo už jų.

Duodamas pirmąjį interviu po kūdikio gimimo, Williamas sakė, kad George'as yra „išdykęs“ ir pripažino, kad tėvo pareigos jį jau aiškiai pakeitė.

„Sakyčiau, jis kiek padykęs, – princas sakė televizijai CNN, kuri šį interviu parodė pirmadienį. – Jis man šiek tiek primena mano brolį arba mane, kai buvau jaunesnis – dėl to nesu tikras; tačiau šiuo metu jis jaučiasi labai gerai.“

„Jis gana daug spurda, – pridūrė Williamas. – Ir nelabai nori miegoti, kas sukelia šiokių tokių problemų.“

Faktas, kad oficialias nuotraukas padarė Kate tėvas – George'o senelis – yra radikalus atotrūkis nuo karališkosios šeimos tradicijų, pagal kurias pareiga įamžinti jos naujuosius narius paprastai patikima profesionaliems fotografams.

Mažai žinoma, kiek Michaelas Middletonas (Maiklas Midltonas), anksčiau dirbęs oro bendrovės „British Airways“ oro dispečeriu, o vėliau pradėjęs verslą, yra įgudęs naudotis fotoaparatu.

Naujienų agentūros „Press Association“ nuotraukų skyriaus vadovas Martinas Keene'as (Martinas Kinas) sakė, kad naujosios nuotraukos yra įspūdingos.

„Bet kuriam fotografui būtų malonu jas padaryti“, – teigė jis, nors kai kurie ekspertai sakė, jog abiejose nuotraukose nustatyta šiek tiek per didelė ekspozicija, o vienoje vaizdas truputį išplaukęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikia

reikia portretas
maziau svaigti del tu anglisku melynakrauju- tada gal ir pasiepianciu lietuvius karikaturu bus maziau? kas nori svaigti tegul svaigsta del musu prunskienes: ji tokia pat melynakrauje- ir titula gavo panasiai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių