Paslaptingi D. Trumpo plaukai sutaršyti per televizijos laidą

  • Teksto dydis:

Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) plaukai – standus, sudėtingas, gelsvas darinys, tapęs viena iš šios itin neįprastos JAV prezidento rinkimų kampanijos mįslių – ketvirtadienį buvo smarkiai sutaršyti per vieną Amerikos televizijos laidą.

Paprastai arogantiškas respublikonų kandidatas į prezidentus per vieną populiariausių Amerikos vėlyvo vakaro laidų, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, kalbėjo švelniu tonu ir sutiko tapti pokštų taikiniu.

Vedėjas Jimmy Fallonas (Džimis Falonas) pademonstravo savo labai populiarų sugebėjimą parodijuoti D.Trumpo kalbėjimo manierą, visaip iš jo šaipėsi, o užbaigė interviu prašymu.

„Ar galiu sutaršyti jūsų plaukus?“ – paklausė J. Fallonas.

Komikas aiškino, kad tai gali būti paskutinė proga, kai jis gali paprašyti D.Trumpo padaryti ką nors neprezidentiška, nes jis lapkričio rinkimuose gali įveikti demokratų kandidatę Hillary Clinton (Hilari Klinton).

Minia nuo tokios minties tiesiog pašėlo.

D.Trumpas nusišypsojo ir sutiko.

J. Fallonas ištiesė dešinę ranką ir energingai ėmė taršyti D.Trumpo plaukus. Kandidatas tai ištvėrė su plačia šypsena veide.

70 metų D.Trumpo įmantri šukuosena, regis, turėtų kažką slėpti. Niekas dėl J. Fallono intervencijos nenukrito, bet rezultatas nebuvo labai gražus – ilgos D.Trumpo sruogos liko netvarkingai styroti į visas puses.

Aptarinėdamas kitus klausimus, J. Fallonas tai, ką pavadino D. Trumpo ir Vladimiro Putino „brolišku romanu“, pakrikštijo „Vlampu“, be to, paklausė kandidato apie jo polinkį greitam maistui.

„Bent jau žinai, ką gauni“, – atsakė D. Trumpas. O turėdamas omenyje atvejus, kai nueina į kokią nežinomą vietą, pridūrė: „Jei aš jiems nepatinku ... Nežinau. Man geriau greitasis maistas.“

J. Fallonas taip pat padėkojo D. Trumpui, kad jis satyrikams suteikia daug peno pasišaipyti.

„Jūs pasakot šokiruojančių dalykų“, – sakė J. Fallonas.

„Bet stengiuosi nebesakyti“, – atrėžė D. Trumpas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tautos Vedliams

Tautos Vedliams portretas
Ruoškitės naujam AMERIKOS PREZIDENTUI TRUMPUI SUBINĖS LAIŽYMUI.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių