Pasiūlė išbandyti B. Obamos lovą

Nori pagyventi kambaryje, kuriame buvo apsistojęs JAV prezidentas, sumokėk 2 tūkst. JAV dolerių. "Shima Kanko" viešbutis Japonijoje už papildomą kainą netgi siūlo paragauti tų pačių patiekalų, kuriuos valgė Amerikos prezidentas.

Pinigų suma, kurią reikėtų pakloti už nakvynę B.Obamos viešbučio numeryje, – įspūdinga, bet "Shima Kanko" viešbučio vadovai sako, kad paklausa yra.

"Shima Kanko" viešbutyje gyveno visi Didžiojo septyneto (G 7) šalių lyderiai. Jie ką tik lankėsi Japonijoje, kur buvo organizuojamas G 7 susitikimas. Jis buvo paskutinis kadenciją baigiančiam B.Obamai. Netrukus JAV prezidento poste jį pakeis naujas politikas – tai gali būti Donaldas Trumpas, Hillary Clinton, o gal Bernie Sandersas.

Tarp G 7 lyderių vėl nebuvo Rusijos prezidento Vladimiro Putino. Rusija yra suspenduota nuo šio forumo.

V.Putinas dalyvauja tik G 7 forumuose – šį forumą sudaro 20 ekonomiškai galingiausių pasaulio šalių, tarp jų Kinija, Indija, Brazilija, Argentina, Indonezija ir kt.

Kaip skelbia "Japan Times", svečiai gali apsistoti šeštame viešbučio aukšte esančiuose 96 kv. m ploto apartamentuose "Classic Royal Suite", kuriuose gegužę gyveno B.Obama, taip pat užsisakyti tiksliai tokius pat pusryčius ir vakarienę, kurią valgė JAV prezidentas.

Tiesa, už tai teks pakloti nei daug, nei mažai – maždaug 4,1 tūkst. JAV dolerių. Spauda pažymi, kad tai yra šešis kartus didesnė kaina už standartinio kambario šiame viešbutyje kainą – 688 JAV dolerius.

Į "Obamos pasiūlymą", kaip jį praminė vietos spauda, įtrauktos ir kamerdinerio paslaugos, taip pat organizuojama ekskursija į konferencijų salę, kur diskutavo pasaulio galingieji, bei kitas jų aplankytas vietas.

Verta paminėti, kad kambarių, kuriuose gyveno kitų G 7 šalių lyderiai, kainos šiame viešbutyje yra mažesnės. "Obamos pasiūlymas" galios iki 2017 m. kovo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių