M. Abbasas po širdies patikrinimo iš ligoninės išėjo sveikas

  • Teksto dydis:

Palestiniečių savivaldos pirmininkas Mahmudas Abbasas (Mahmudas Abasas) ketvirtadienį buvo paguldytas į ligoninę, kurioje jam buvo patikrinta širdis. Po patikrinimo 81-erių vyras buvo išleistas, pranešta, kad jo sveikata gera.

„Mes atlikome visus būtinus testus, tarp jų ir širdies kateterizavimą; visi rezultatai yra normalūs“, – sakė naujienų agentūrai AFP Saidas Sarahneh (Saidas Sarahnė), vadovaujantis Istišario ligoninei Vakarų Kranto mieste Ramaloje.

Atliekant kateterizavimą, į kraujo indus įvedamas plonas vamzdelis.

Vėliau M.Abbasas matytas einantis iš ligoninės ir dėkojantis jo laukusiems žurnalistams. „Išeinu iš ligonės, jaučiuosi gerai“, – pasakė jis.

Palestinos išvadavimo organizacijos generalinis sekretorius Saebas Erekatas sakė, kad šis patikrinimas patvirtino gerą M.Abbaso sveikatą.

Daugel metų palestiniečiams vadovaujantis M.Abbasas praėjusią savaitę dalyvavo Izraelio buvusio prezidento ir Nobelio Taikos premijos laureato Shimono Pereso (Šimono Pereso) laidotuvėse.

Praeityje M.Abbasas vedė derybas su Sh.Peresu ir kartu su juo pasirašė Oslo taikos susitarimus praėjusio amžiaus paskutinį dešimtmetį.

Nuo 2005 metų Palestinos prezidentas nebuvo renkamas, tad M.Abbasas lieka savo poste, nors kadencija ir baigėsi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių