Pakistane sudužus lėktuvui gyvų rasti nesitikima

Pakistane netoli Islamabado nukritus lėktuvui „Boeing 737“, kuris mėgino nutūpti nepalankiomis orų sąlygomis", žuvusiųjų gali būti apie 130, pranešė pareigūnai.

Avialinijų „Bhoja“ lėktuvas, atskridęs iš Karačio nukrito prie Islamabado oro uosto, sakė policijos pareigūnas Fazle Akbaras, kuris dar pridūrė, kad į nelaimės vietą nusiųstos gelbėtojų komandos.

„Nėra jokios tikimybės“, kad nepalankiomis orų sąlygomis netoli Islamabado nukritus lėktuvui, kuriuo skrido apie 130 žmonių, galėjo likti kas nors gyvas, pranešė policija.

„Nėra jokios tikimybės, kad kas nors liko gyvas. Būtų tikras stebuklas. Lėktuvas visiškai sudarkytas“, - sakė agentūrai AFP F.Akbaras iš nelaimės vietos.

Pranešimai apie „Bhoja Air“ lėktuvu „Boeing 737“ skridusių žmonių skaičių skiriasi: Gynybos ministerija nurodė 126 žmones, Pakistano civilinės aviacijos tarnyba - 121 keleivį ir devynis įgulos narius, Islamabado policijos viršininkas Bani Aminas iš sudužimo vietos pranešė, jog lėktuve buvo 127 žmonės.

Paklaustas, ar yra gyvų Gynybos ministerijos pareigūnas atsakė: „Kol kas nėra gerų žinių“.Policijos gelbėjimo būrio pareigūnas Saifuras Rehmanas sakė, kad lėktuvas nukrito Husaino Abado kaime, maždaug trys kilometrai nuo pagrindinio greitkelio Islamabade.

„Nukritęs lėktuvas užsiliepsnojo, jis visiškai sudarkytas. Vykstame su gaisrininkais ir apšvietimo priemonėmis, vyksta dar daugiau gelbėtojų“, - sakė S.Rehmanas televizijai „Geo“.Šaltinis oro uoste sakė, kad lėktuvas turėjo nutūpti apie 18 val. 50 min. (16 val.50 min. Lietuvos laiku), bet ryšys su dispečerine nutrūko 18 val. 40 min; netrukus jis nukrito nepasiekęs tūpimo tako.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių