P. Porošenka: užkirsiu kelią pirmalaikiams rinkimams

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Petro Porošenka pareiškė padarysiąs viską, kad išvengtų destabilizacijos vidaus politikoje ir dėsiąs pastangas, kad šalyje neprireiktų pirmalaikių rinkimų.

„Kaip prezidentas naudosiuosi visais įmanomais ir teisiniais būdais, kad užkirsčiau kelią bandymams destabilizuoti mūsų šalį ir sunaikinti visus Ukrainos vyriausybės pasiektus pirmuosius rezultatus, smarkiai kenčiant Ukrainos žmonėms“, – sakė jis sekmadienį Kijeve minint Ukrainos vienybės dieną.

„Kai kurie politikai Kijeve ir Maskvoje“ organizuoja „dirbtinius protestus ir pirmalaikius parlamento rinkimus“,  – sakė jis.

„Pokyčių ir transformacijų, kuriuos pradėjome 2014-aisiais ir 2015-aisiais, pirmieji rezultatai buvo matomi tik reformatoriams, tačiau 2016-aisiais juos pastebėjo ir įvertino tiek mūsų šalis, tiek mūsų užsienio partneriai“, – sakė P. Porošenka.

Jis pridūrė, kad 2017-ieji turėtų tapti metais, kai pokyčius pajus visi Ukrainos gyventojų sluoksniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ portretas
Pytka tik ir laukia progos sukelti naują Maidaną taip, kad Ukrainiečiai nepasiduokite Rusijos KGB-ė provokacijomis per visus kanalus tame tarpe ir internete !.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių