P. Porošenka pasveikino Ukrainą su liustracijos įstatymo priėmimu

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Petro Porošenka Aukščiausiosios Rados sprendimą priimti liustracijos įstatymą pavadino „lemtingu sprendimu“.

„Sveikinu Ukrainą ir Aukščiausiąją Radą, priėmusią liustracijos įstatymą. Dar vienas lemtingas sprendimas šią dieną!“ – sakoma pranešime, kuris antradienį vakare paskelbtas oficialioje P.Porošenkos paskyroje tinkle „Twitter“.

Šią dieną Aukščiausioji Rada per antrąjį svarstymą trimis balsavimo mėginimais patvirtino įstatymą „Apie valdžios valymą“.

Už šio įstatymo priėmimą balsavo 231 deputatas, kai pakaktų mažiausiai 226 balsų.

Šiuo įstatymu apibrėžiami teisiniai ir organizaciniai valdžios valymo procedūros pagrindai; ši procedūra turi užtikrinti, kad į valdžią nepatektų šiuo įstatymu apibrėžti tam tikri asmenys, siekiant įtvirtinti teisės ir teisingumo viršenybę ir padidinti kovos su korupcija efektyvumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RUSAS

RUSAS portretas
Sitam debilui valdyti pasilyko visai mazai O rusai galvoju gyvena gerai o kas netingi ir negeria,tai labai gerai gyvena Tai kvaili runkeliai vagia,geria samogona,myza i kelnes ir verkia kad ubagais gyvena O kas neturi ant stiklines samogono,galva kisa i kilpa is labai gero gyvenimo Tiesa,labai protingi runkeliai valo sudus anglijoj ir patenkinti,kad jiem gyvenime pasiseke Tiesa jie daugiau nieko nemoka

tam RUSAS

tam RUSAS portretas
kodėl prikandai liežuvį, ruski, kremliaus šliure? Kaip dabar ruskiai rusijoje gyvena? savus oligarchus karia, kad tik iš jų turtų vargšė apgautoji liaudis su praplautomis smegenimis išgyventų. Lietuvių tu plikomis rankomis nepaimsi, žirinovskio draugeli, amžinas kremliaus skudure. Net pavadinimo "Doneckas" be klaidų negali parašyti, nieko tu vertas, esi lygus nuliui, berašti, su savo pranešimais, kad sutarčių reikia laikytis. Porošenka tų sutarčių laikysis lygiai taip, kaip jų laikosi putinas, todėl išauš nelengvos dienos ruskiams-suskiams. Linkėjimai žirinovskiui.

Rusui su goga

Rusui su goga portretas
Tai vis dar lojate ir meluojate? O Judu čia kair: iš kvailumo visuomeniniais pagrindais ar už Rusyno pinigus?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių