P. Middleton su vyru povestuvinį medų kopinėja Sidnėjuje

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos princo Williamo (Viljamo) svainė Pippa Middleton (Pipa Midlton) ir jos vyras Jamesas Matthewsas (Džeimsas Metjuzas) trečiadienį buvo pastebėti Sidnėjuje, susikibę už rankų vaikštinėjantys netoli garsiųjų Operos rūmų ir vėliau sėdantys į vandens taksi paplaukioti po uosto rajoną.

Žavingoji pora šį mėnesį susituokė Anglijos kaimo bažnyčioje, dalyvaujant garsenybėms ir karališkiesiems asmenims, tarp jų – nuotakos seseriai Kembridžo kunigaikštienei Catherine (Ketrin), paprastai vadinamai tiesiog Kate (Keit), ir jos vyrui princui Williamui.

P. Middleton, kuri vilkėjo juodai baltai dryžuotą suknelę iki kelių ir juodą megztuką, ir jos vyras finansininkas pamojavo praeiviams, o paskui įsėdo į vandens taksi, rodo televizijos „Seven“ transliuota medžiaga.

„Jie atrodė labai įsimylėję ir nuolat meiliai žvilgčiojo vienas į kitą, net kalbėdamiesi su draugais“, – Australijos naujienų svetainei news.com.au pasakojo vienas atsitiktinis liudininkas.

Tekant Saulei pora buvo išsirengusi pabėgioti.

„Ji atrodė tikra profė dėl savo sportinės aprangos, – vietos laikraščiui „The Sydney Morning Herald“ pasakojo porą mačiusi Anna Frilingos (Ana Frilingos). – Ji įspūdingai neatsiliko nuo savo vyro ir trenerio ar sargybinio. Atrodė, kad jiems labai patinka bėgti per (Uosto) tiltą ir žvalgytis.“

33-ejų metų P. Middleton visame pasaulyje išgarsėjo per Williamo ir Kate vestuves 2011 metais pasirodžiusi su figūrą išryškinančia pamergės suknele.

Pasaulio žiniasklaidos dėmesys į ją vėl buvo nukrypęs gegužės 20-ąją, Šv. Morkaus bažnyčioje ramiame Inglfildo kaimelyje į vakarus nuo Londono, netoli Middletonų šeimos namų.

Jos vestuvėse taip pat dalyvavo abu Kate ir Williamo vaikai – princas George'as (Džordžas) ir princesė Charlotte (Šarlot). Jie su šešiais kitais vaikais barstė gėles.

Taip pat dalyvavo princas Harry (Haris), bet bažnyčioje nesimatė jo širdies draugės, JAV aktorės Meghan Markle (Megan Markl).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
"Kopineja povestuvini medu"? Skamba labai vulgariai. Lygiai taip skambetu kad po vestuviu uzsiimineja sexu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių