P. McCartney ir Y. Ono kartu stojo prieš skalūnų dujų gavybą

  • Teksto dydis:

Seras Paulas McCartney (Polas Makartnis) vienija jėgas su Johno Lennono (Džono Lenono) našle Yoko Ono (Joko Ono) kovoje su skalūnų dujų gavyba.

Seras Paulas McCartney (Polas Makartnis) vienija jėgas su Johno Lennono (Džono Lenono) našle Yoko Ono (Joko Ono) kovoje su skalūnų dujų gavyba.

Buvęs grupės „Beatles“ narys ir jo bičiulio žmona parašė atvirą laišką Didžiosios Britanijos vyriausybei, kuriame reikalauja nedelsiant nutraukti skalūnų dujų gavybos projektus Didžiojoje Britanijoje.

Šį laišką pasirašė ir kitos žvaigždės, tarp jų aktorė ir modelis Lily Cole (Lili Koul), komikas Russellas Brandas (Raselas Brendas) ir didžiojo ekrano garsenybės Helena Bonham Carter (Helena Bonam Karter) bei Jude'as Law (Džudas Lo).

„Vyriausybės planai pradėti (skalūnų) gavybą visiems laikams pakeis JK (Jungtinę Karalystę)... Vyriausybė tvirtinta, kad tokia gavyba yra saugi, nors yra draudžiama keliose Europos šalyse ir JAV valstijose... Ši technologija nesumažins kuro kainos, nesukels milžiniško darbo vietų augimo, tačiau gali palikti kenksmingą aplinką ateities kartoms“, – nurodoma laiške, kurį spausdina britų laikraštis „The Times“.

„Mes raginame vyriausybę nedelsiant sustabdyti (skalūnų dujų) gavybą, kol nebus surengti visiškai nepriklausomi, subalansuoti ir nuodugnūs viešieji debatai dėl galimų grėsmių, kurias ši pramonė kelia JK“, – nurodoma laiške.



NAUJAUSI KOMENTARAI

okulistas

okulistas portretas
atvaziuokit i lietuva pakovot ir apvirsit keturaciais arba paskesit sausumoj nendrem paspringe.litovcai politikai mato ateiti tik su skalunais!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių