Obamos ir D. Trumpo dukra netrukus gali tapti kaimynais

  • Teksto dydis:

Viename prestižiškiausių Vašingtono rajonų jau sklandė kalbos, kad čia pasibaigus prezidentinei kadencijai apsigyvens Barackas ir Michelle Obamos (Barakas ir Mišel Obamos), o dabar, regis, atsikrausto ir Ivanka Trump.

Vyresnioji išrinktojo prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) duktė ir jos vyras Jaredas Kushneris (Džaredas Kušneris), kurie tikriausiai vaidins svarbius vaidmenis nuo sausio 20-osios dirbsiančioje administracijoje, sostinės Kaloramos rajone išsirinko namą netoli Obamų, pranešė JAV žiniasklaida.

„Chez Trump“ yra baltas šešių miegamųjų, 640 kv. m ploto namas, gruodį buvo parduotas už 5,5 mln. dolerių (5,2 mln. eurų), rašė laikraštis „The New York Times“. Neaišku, ar jie nuomosis namą, ar jį nusipirko.

Anksčiau šis namas priklausė Latvijoje gimusiam verslininkui, daug investavusiam Rusijoje.

Ramioje ir žalioje Kaloramoje, esančioje mažiau nei už trijų km nuo Baltųjų rūmų, yra įsikūrę daug ambasadų ir gyvena daug įtakingų Vašingtono šeimų.

35 metų I.Trump ir jos bendraamžis vyras labai aktyviai dalyvavo D.Trumpo rinkimų kampanijoje, taip pat padėjo išrinktajam prezidentui suformuoti vyriausybę ir paskirti kitus aukštus pareigūnus.

Paprastai Amerikos prezidentai pasibaigus kadencijoms išvyksta iš Vašingtono, bet Obamos sakė norintys likti, kol jų jaunesnioji duktė Sasha (Saša) 2018 metais baigs vidurinę.

Vyresnioji poros dukra Malia (Malija) dabar yra pasiėmusi laisvus metus po vidurinės, o rudenį pradės studijas Harvardo universitete.

Būsimas Obamų būstas yra Tiudorų stiliaus namas su aštuoniais miegamaisiais ir devyniais vonios kambariais bei dar vienu papildomu tualetu. Jis vertinamas maždaug 6 mln. dolerių (5,64 mln. eurų). Pranešama, kad Obamos jį nuomosis už 22 tūkst. dolerių (20,7 tūkst. eurų) per mėnesį.


Šiame straipsnyje: Ivanka TrumpObamoskaimynai

NAUJAUSI KOMENTARAI

H.v

H.v portretas
Tai Obama ir D.Trumpas turi dukrą?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių