Nuteistos „Pussy Riot“ narės neprašys V.Putino malonės

Trys Rusijos pankroko grupės „Pussy Riot“ narės, kurioms teismas skyrė dvejus metus laisvės atėmimo už protesto akciją prieš prezidentą Vladimirą Putiną pagrindinėje Maskvos katedroje, neprašys šalies vadovo suteikti malonę, jų advokatas pranešė pirmadienį.„Mūsų klientės neprašys malonės, - advokatas Nikolajus Polozovas sakė naujienų agentūrai AFP. - Konkrečiai jos pasakė: “Tegul jie eina po velnių su savo malone."

Grupės narės Marija Aliochina, Nadežda Tolokonikova ir Jekaterina Samucevič penktadienį buvo pripažintos kaltomis dėl „chuliganizmo, motyvuoto religinės neapykantos“ per vasario 21 dieną surengtą protestą sostinės Kristaus Išganytojo katedroje.

Vakarų šalys pasmerkė merginoms skirtą nuosprendį: Jungtinės Valstijos pareiškė, kad teismo skirta bausmė yra „neproporcinga“, o Europos Sąjunga (ES) pavadino ją perdėta.

N.Polozovas sakė, kad gynyba ketina apskųsti teismo nutartį, kai tik gaus jos kopiją.


Šiame straipsnyje: Pussy RiotRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Copy

Copy portretas
sėdi toks kankinys Žana D'ark kalėjime, jo pavardė Chodorkovskis. Ir ką, apie jį Vakarai čiut čiut atsimena prieš rinkimus Rusijoje ir bando spausti Putiną, žiūrėkit kaip jūs elgiatės su Chodorkovskiu. Tada Putinas vakarams primena Gvantanamos ir panašius kalėjimus ir apie ten sėdinčius politinius kalinius. Vakarai greit nutyla. Šios mergiotės tai Vakarų manipuliatorių išmestos lėlės kiršinti Rusiją ir Putiną. Jos visai nesvarbios, greitai užsimirš kaip ir visi Vakarų provokavimo Rusijoje žaisliukai. Vakarams nepatinka viena, tai, kad Putinas Rusijoje dar tvarką ir ten nebėra palaida bala kaip buvo prie skystakiaušių Gorbačiovo ir Jelcino. Na o mūsų lietuvaičių spekuliantams irgi nebemiela Rusija, nes nebeišeina taip lengvai spekuliuoti metalais ir kitomis žaliavomis. Va ta taigi tai.

k

k portretas
Gana vien jų grupės pavadinimą išverti į žmogišką kalbą, ir kaip mat bet kokia užuojauta kažkur dingsta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių