Niujorko viešbutis atsisako D. Trumpo pavardės pavadinime

  • Teksto dydis:

Niujorko Manhatano rajono Soho dalyje veikiantis viešbutis „Trump SoHo“ nusprendė atsisakyti Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) pavardės savo pavadinime, nes šis veikia kaip antireklama.

Skelbiama, kad viešbutis nutraukia ryšius su JAV prezidento kompanija „Trump Organization“ ir pašalins prezidento pavardę iš savo pavadinimo. Viešbutis susiduria su verslo sunkumais nuo tada, kai D. Trumpas tapo Amerikos prezidentu.

„Trump Organization“ ir viešbučio savininkais bei pastato, kuriame jis veikia, savininkais, kad ji nebedalyvaus viešbučio valdyme, o prezidento pavardė bus pašalinta iš pavadinimo.

Apklausos rodo, kad D. Trumpo reitingai yra kritę iki 34 proc., ir kai kurie amerikiečiai netiki, kad jis išbus visą ketverių metų prezidento kadenciją.

Verta paminėti, kad po to, kai D. Trumpas buvo išrinktas JAV prezidentu, dalis su juos siejamų verslų ėmė patirti sunkumų, nors kita dalis vis dar klesti. Pavyzdžiui, du golfo klubai Škotijoje bei klubai Los Andžele ir Niujorke patiria sunkumų. Tačiau prabangus viešbutis Vašingtone klesti ir traukia lobistus bei užsienio diplomatus, atvykusius su reikalais į Amerikos sostinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių