Neteisėtai į princo George'o mokyklą Londone įėjusiai moteriai – įspėjimas

  • Teksto dydis:

Neteisėtai į mokyklą Londone, kur mokosi ketverių princas George'as (Džordžas), patekusią moterį britų policija įspėjo dėl sukeltų nepatogumų.

40 metų moteris, kurios policija neįvardijo, buvo sulaikyta, kai neteisėtai rugsėjo 12 d. pateko į privačią „Thomas's“ mokyklėlę Batersyje.

Ji sutiko su įspėjimu dėl sukeltų nepatogumų mokyklos teritorijoje, pranešime sakė Londono policija.

Įspėjimas suteikiamas asmeniui pripažinusiam, kad įvykdė nusižengimą, taip abi pusės išvengia teismo proceso, tačiau įspėjimas lieka asmens charakteristikoje.

Incidentas įvyko George'ui pradėjus lankyti mokyklą.

George'as, trečias žmogus eilėje į Britanijos sostą, po savo tėvo Kembridžo kunigaikščio Williamo (Viljamo) ir senelio princo Charleso (Čarlzo).

Policija sako, kad pastarasis incidentas privertė peržvelgti su mokykla sutartas priemones jaunojo princo saugumui užtikrinti.

Būsimas monarchas mokykloje, kur metai kainuoja 17,6 tūkst. svarų (19,2 tūkst. eurų), žinomas George'o Cambridge'o (Džordžo Kembridžo) vardu.

Bulvarinis laikraštis

Rugsėjo 15 dieną bulvarinis laikraštis „The Sun“ skelbė, kad įsibrovėlė yra 40-ties Louise Chantry (Luiza Čantri), bedarbė holistinės terapijos gydytoja.

„Ji nebūtų pakenkusi George'ui, jis būtų buvęs saugus su ja. Ji tik labai myli karališkąją šeimą ir vaikus“, – laikraštyje cituojama L.Chantry 75 metų motina Rhona Crawford (Rona Kroford).

R.Crawford sakė, kad jos dukrai princo Williamo (Viljamo), jo žmonos Kate (Keit) ir jų vaikų George'o ir Charlottes (Šarlotės) šeima „yra šeimos idealas, kokio ji pati norėtų“.

L.Chantry motina sakė, kad jos dukros susidomėjimas jaunesniaisiais karališkosios šeimos nariais panašus į visuomenės meilę velionei princesei Dianai, kuri žuvo 1997 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių