Nesėkmingas verslininkas inscenizavo katastrofą

Atsidūręs sudėtingoje finansinėje padėtyje JAV verslininkas inscenizavo savo žūtį. Pasak policijos, jis specialiai sukėlė lėktuvo katastrofą.

Trijų investicinių fondų savininkas Marcusas Schrenkeris mėgo vaizduotis sėkmingu verslininku ir patyrusiu lakūnu. Jis iš tiesų mokėjo atlikti aukšto pilotažo figūras, bet jo verslas neklestėjo. Tiesa, tai nesutrukdė 38 metų vyrui įsigyti kelis prabangius automobilius, du lėktuvus ir ištaigingą namą.

Tačiau staiga reikalai pradėjo blogėti. Jis prarado didelę pinigų sumą, liko skolingas vienai draudimo bendrovei, neatėjo į teismą, jį paliko žmona.

Sprendimą vyras ilgai neieškojo. Visas problemas išspręstų jo mirtis. Ją jis ir surežisavo, tačiau visko nenumatė.

Sekmadienio vakarą kontrolės tarnyba gavo žinią, kad M.Schrenkerio lėktuvas krenta. Dispečeriai pranešė apie incidentą gelbėjimo tarnyboms. Į orą pakilo du naikintuvai. Jie greitai aptiko skrendantį M.Schrenkerio orlaivį, tačiau šeimininko jau jame nebuvo. Lėktuvas nukrito ir sudužo pelkėje. Policininkų teigimu, lakūnas greičiausiai iš anksto paliko orlaivį.

Istorija tuo nesibaigė. Netrukus panašus į M.Schrenkerį žmogus prisistatė Alabamos valstijos policijai – maždaug už 350 km. nuo vietos, kur sudužo lėktuvas. Jis pareiškė, kad vos nepaskendo, kai baidare plaukė su draugais. Nieko neįtariantys pareigūnai apgyvendino jį viešbutyje, bet sužinoję, kad tai gali būti neva Floridoje žuvęs M.Schrenkeris grįžo jį apklausti. Tačiau pamatęs policininkus vyras paspruko.

O vakar vakare M.Schrenkerio kaimynas gavo iš nesėkmingo verslininko elektroninį pranešimą. Jame vyras teigė, kad nemėgino inscenizuoti katastrofos, o iš lėktuvo neva iššoko apimtas panikos. "Aš padariau klaidą, kurios kaina 2 mln.", – parašė M.Schrenkeris. Kieno tai 2 mln. ir kur jie dingo kol kas neaišku.



Šiame straipsnyje: lėktuvaskatastrofainscenizavo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių