Naujasis „iPhone“ bus pristatytas rugsėjo 12 d.?

  • Teksto dydis:

Naujojo išmaniojo telefono "iPhone", kuris veikiausiai bus pavadintas "iPhone 8", pristatymas įvyks rugsėjo 12 d., rašo leidinys "Mac4Ever", dažnai rašantis apie gandus, susijusius su bendrovės "Apple" naujovėmis.

Pastaruoju metu pasirodė daugybė pranešimų iš skirtingų šaltinių - nuo tiekėjų iki mobiliojo ryšio operatorių - ir iš esmės galima įsivaizduoti, kaip atrodys naujasis išmanusis "Apple" gamybos telefonas.

Manoma, kad "iPhone 8", turės 5,8 colio įstrižainės OLED ekraną ir taps didžiausiu telefonu iš visų šios linijos įrenginių. Palyginimui, "iPhone 7 Plus" ekrano įstrižainė siekė 5,5 colio.

Ekspertų teigimu, ekranas užims visą priekinę išmaniojo telefono panelės dalį ir nebus jokių juostų šonuose. Bene didžiausia naujovė bus tai, kad nebebus mygtuko "Home". Šią funkciją atliks "virtualus" mygtukas, tapsiantis ekrano dalimi.

Pagal vieną iš versijų, naujasis telefonas naudos veido atpažinimo technologiją vartotojui identifikuoti vietoj technologijos "Touch ID", atpažįstančios savininką pagal piršto atspaudą.

Kalbant apie naujojo telefono atmintį, gandai skiriasi. Kinų leidinys "Geekbar" teigia, kad pigiausio modelio atmintis bus 64 gigabaitai, o brangiausios - 512 gigabaitų. Pastaroji talpa būtų rekordinė "Apple" išmaniesiems. Kiti šaltiniai teigia, kad bus tik dvi telefono versijos - 128 ir 256 gigabaitai atminties.

Taip pat kalbama, kad "iPhone 8" telefone bus įdiegta belaidžio įkrovimo technologija.

Galiausiai kalbant apie kainą šaltiniai teigia, kad telefonas kainuos nuo tūkstančio ar net 1100 JAV dolerių.

Taip pat gali būti, kad "Apple" pristatys ir atnaujintų jau esamų telefonų ir juos pavadins "iPhone 7s" ir "iPhone 7s Plus". Tačiau didelio atnaujinimo tikėtis neverta, nes greičiausiai bus pakoreguotas procesoriaus greitis, kameros funkcijos ir baterijos talpa.


Šiame straipsnyje: iphoneišmanieji telefonai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių