N. Sarkozy ir V. Putinas surengė privatų susitikimą

Buvęs Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy (Nikola Sarkozy) pranešė pirmadienį privačiai susitikęs su Rusijos vadovu Vladimiru Putinu, tačiau neatskleidė, apie ką jiedu kalbėjosi.

„Susitikau su juo, mes netgi papietavome kartu“, – naujienų agentūrai AFP sakė N.Sarkozy, išėjęs po koncerto Maskvoje, kurį surengė jo žmona Carla Bruni (Karla Bruni).

Kilus diplomatinei krizei dėl Ukrainos, V.Putino kontaktų su Vakarų pareigūnais smarkiai sumažėjo.

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas nurodė, kad N.Sarkozy su V.Putinu susitiko Juodosios jūros kurorte Sočyje.

Jis pridūrė, kad tas susitikimas buvo „privataus pobūdžio“, o N.Sarkozy, baigęs kadenciją 2012 metais, taip pat nekomentavo jokių pokalbio detalių.

Dabartinis Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as (Fransua Holandas) susitiks su V.Putinu Paryžiuje ketvirtadienį.

Po susitikimo su V.Putinu N.Sarkozy nuvyko į savo žmonos koncertą Rusijos sostinėje, kuriame pasirodė praėjus maždaug valandai nuo jo pradžios, bet sulaukė audringų plojimų po renginio, kai klausytojai suprato, kad tarp jų yra buvęs Prancūzijos lyderis.

Žiūrovai prieš išėjimo fotografavo ir darėsi „asmenukes“ su buvusiu prezidentu.

Buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schroederis (Gerhardas Šrėderis), ilgametis Rusijos lyderio draugas, sulaukė griežtos kritikos, kai per patį Ukrainos krizės įkarštį buvo pastebėdamas besiglėbesčiuojantis su V.Putinu per vieną privatų vakarėlį Sankt Peterburge.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.kgjhgv

.kgjhgv portretas
Kosmaras...

Tina.

Tina. portretas
Kad ir buves Prezidentas neturetu sitaip elgtis.Negrazus gestas ES.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių