„Microsoft“ – pirmoji IT kompanija, užsiimsianti marihuanos verslu

  • Teksto dydis:

Didžiausia pasaulyje programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ tapo pirmąja tarp didžiųjų informacinių technologijų korporacijų, nusprendusi imtis legalaus verslo, susijusios su marihuana, praneša „The Washington Post“.

Kompanija susitarė dėl bendradarbiavimo su startuoliu „Kind Financial“, kuris kuria programinę įrangą, leidžiančią kanapių augintojams sekti savo atsargas, sekti įstatyminius pakeitimus ir apdoroti transakcijas.

„Kind Financial“ tikisi, kad „Microsoft“ padės parduoti šią programinę įrangą vietos ir valstybinio lygio valdžios institucijoms, atsakingoms kanapių augintojų ir platintojų kontrolę bei užtikrinimą, kad jie laikosi atitinkamų įstatymų, skelbia „ABC News“.

Marihuana JAV yra uždrausta, tačiau beveik pusėje šalies valstijų jų galima vartoti medicininiais tikslais. Be to, Kolorado, Aliaskos, Oregono ir Vašingtono valstijose, o taip pat Kolumbijos apygardoje kanapių leidžiama vartoti rekreaciniais tikslais.

Prognozuojama, kad legalūs kanapių pardavimai JAV iki 2018 metų gali išaugti iki 8 mlrd. JAV dolerių.


Šiame straipsnyje: MicrosoftITmarihuanaverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Narkomanas 12 metu stažas

Narkomanas 12 metu stažas portretas
Nusiraminkit hebra.Nuo žolės netampama narkomanu.Cia sovietine propoganda. Žolė gatvėje 8-12 euru.Rukai 2 dienas grama.Neturi žolė sudetyje nieko prie ko pripranta smegenys.Kokajinas 50-70 euru už grama.Veikia 30-40 min.Pripranta tik turtingi nes 2 gramai vienai nakčiai.Amfitaminas 8-12 e už grama.Taško labai stipriai ir efektyvei.3 naktis vartojimo sutrumpina 1 menesiu gyvenima.Zole bus legali ir pasibaiks tas nesamoningas propogandos karas.Žoles savikaina 50 euro centu už grama , o parduodama už 12. Norit ar nenorit suprantat ar nesuprantat bus legalu ir nebus priblėmu,o jei ir bus tai bus kur kas mažesnes problemos negu dabar yra.

to dj

to dj portretas
Jo tu cia gerai viska I viena sumalei. Ne visi retardai Lietuvoje. Haterin

DJ

DJ portretas
Ką jie čia pučia miglą apie ekonominę naudą ?, tuos 8 milijardus išleido narkatai taip? tai vadinasi visam kitam išleido 8 milijardais mažiau tai kur tas ekonominis efektas tuomet ?, vadinasi už 8 milijardus žmogai save nuodijo daug daugiau nei tabako rūkalai, tipo rūkan žolę smalų kurios sukelia vėžį nėra :)? jos yra lygiai tiek pat kiek su tabaku gal net ir daugiau !. Hipiai yra hipiai kurie yra pederastai ir dėl to pas pederastus atsirado hipių spalvos nes jie labai mėgo narkotikus visokius, o pederastai su savo vėliave būtent ne tik pederastizmą reklamuoja bet ir narkotikus iš kurių gaminimo ir pardavimo daugiausia uždirba, na dar žinoma vaikų pedofilija, pornografija, prostitucija ir taip toliau, todėl tie pederastai pastoviai renkasi nes nori visus iki vieno narkotikus legalizuoti ir patekti į valdžią ir toliau sukti savo niekingą verslą !.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių