A. Merkel populiarumas smukęs iki rekordinių žemumų

  • Teksto dydis:

Vokietijos kanclerės Angelos Merkel populiarumas smukęs iki rekordinių žemumų. Skaičius žmonių, kurie norėtų, kad ji ir toliau vaidintų svarbų politinį vaidmenį, nuo kovo sumažėjo 9 procentiniais punktais, rodo „Spiegel“ užsakymu atlikta apklausa.

Kanclerę vis dar remia 51 proc. apklaustųjų. Prieš tris mėnesius šis rodiklis dar buvo 60 proc.

Tačiau A. Merkel ir toliau išlieka antroje populiarumo skalės vietoje - po federalinio prezidento Franko Walterio Steinmeierio. Net 71 proc. respondentų norėtų, kad jis ir toliau vaidintų svarbų vaidmenį politikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sita

sita portretas
bobule ko gero uz geras babkes vykde masonu uzsakyma invazijos /gelbeimo/pretekstu sujaukti saliu normalu gyvenima kas dalinai pavyko bet daugiau negalima daleisti sio genocido nes zmones ar akli ir nesupranta iki siol tos /politikos/ kuria mes visi traukiami zemyn visapusiskai apie morale nekalbesiu nes jos nebeliko reiskia ir proto?.......

raginimas

raginimas portretas
sene i uztarnauta poisi i juoduku stovykla

Meno nuomone.

Meno nuomone. portretas
Idomu kas remia.Galimai tie ekonominiai ir tinginiai pabegeliai.Nemanau,kad vokieciai tokie kvaili.Vienas tamsiaodis jaunuolis rode jo nuotrauka issipustes ir pakjlaustas ka galvoji dirbti? atsake;atvykau ne dirbti ,o grozetis gamta.Nuotrauka jo graziame gamtos fone.O smurto skaiciau pilna .Prievartauja ,zudo.Manau Merkel ir kitiem uz afrikieciu invazija teks kada atakyti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių