Meksikos prezidentas pažėrė kritikos D. Trumpui

  • Teksto dydis:

JAV prezidento posto siekiantis Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) savo kurstytojiškais pareiškimais apie Meksiką „kenkia“ dviejų kaimynių santykiams, pirmadienį pareiškė Meksikos prezidentas Enrique Pena Nieto ( Enrikė Penja Njetas).

„Aš smerkiu tokio pobūdžio pareiškimus. Man atrodo, kad jie kenkia ryšiams, kurių Meksika siekia su Jungtinėmis Valstijomis – tiltų tiesimui, dialogui, draugiškų santykių atnaujinimui, bendrų problemų sprendimų ieškojimui“, – sakė jis interviu laikraščiui „El Universal“.

„Man atrodo, kad (tokie pareiškimai) kyla iš jo Meksikos nežinojimo“, – pridūrė prezidentas.

D.Trumpas, kuris laikomas respublikonų favoritu dalyvauti prezidento rinkimuose, pasisako prieš migrantus, ypač migrantus iš Meksikos, kaltindamas šią šalį, kad ji siunčia į Jungtines Valstijas narkotikų platintojus ir žagintojus.

Ekscentriškais pareiškimais garsėjantis milijardierius ne kartą sakė, kad JAV turėtų pastatyti naują įtvirtintą tvorą palei abiejų šalių sieną ir už tas statybas turėtų sumokėti Meksika. Tačiau E.Pena Nieto vyriausybė šį reikalavimą iš karto atmetė.

Meksikos lyderis pareiškė, kad sieks „konstruktyvaus dialogo“ su bet kuriuo laimėjusiu JAV prezidento rinkimus lapkričio 8 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Jeigu amerikonai prezidentu isrinks D.Trumpa,tai bus visiska nesamone,nes jau dabar jis siurpina pasauli savo neapgalvotais (o gal..?) pareiskimais. Prasidetu tada tikras "bardakas",nes valdyti sali turi zmogus,suprantantis situacija salyje ir pasaulyje,o ne garbetroska milijardierius,kuris, matosi, nebeturi ka veikti. Eitu i pensija senis,anukus pasupuotu,o tai lenda i politika,kaip p... i baznycia,tik leisk,ant altoriaus uzlips.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių