Meksikoje rasti trys lavonai nukirstomis galvomis

Meksikos centrinėje Moreloso valstijoje rasti trijų žmonių, tarp jų policininkės, lavonai nukirstomis galvomis, penktadienį pranešė valstijos generalinė prokuratūra.

"Pareigūnams buvo telefonu pranešta apie tris ant kelio rastus lavonus be galvų. Aukos yra 44 metų policijos pareigūnė iš Temisko miesto, taip pat 21 ir 19 metų amžiaus jaunuoliai", - naujienų agentūrai AFP sakė šaltinis generalinėje prokuratūroje.

Du lavonai buvo sudėti į plastikinius maišus, o trečiasis įvyniotas į antklodę. Prie kūnų rastas raštelis, rodantis, jog šie žmonės tapo nusikaltėlių gaujos keršto aukomis. Daugiau detalių apie raštelio turinį nepranešama.

Morelosą, kuris ribojasi su Meksiko valstija, yra apėmusi smurto banga, siejama su vidaus kovomis dėl lyderystės įtakingame narkotikų kartelyje. Nesantaika kartelyje prasidėjo, kai pernai gruodį per kariuomenės operaciją buvo nukautas jo vadeiva Arturo Beltranas Leyva .

Nuo 2006 metų gruodžio, kai Meksikos prezidentas Felipe Calderonas pasiuntė apie 50 tūkst. karių kovoti su narkotikų kontrabandininkais, per smurto išpuolius šalyje žuvo jau daugiau nei 28 tūkst. žmonių.


Šiame straipsnyje: žudynėsMeksika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių