Maniakas laisvės neišvys

Siaubinga byla pasiekė atomazgą. Kalėti iki gyvos galvos Rusijoje nuteistas antru Čikatilu pramintas sadistas pedofilas.

Vladimiro Žukovo aukos yra keturiolika vaikų. Nuo 1999 iki 2007 m. jis nesustabdomas veikė Nižnij Novgorodo mieste ir apskrityje.

Teismas pripažino jį kaltu dėl dvylikos epizodų, tarp kurių yra žudymas, kankinimas, žaginimas. Jo aukomis tapo trylika mergaičių ir berniukas.

Medikams atlikus ekspertizę nustatyta, kad vyras turi psichikos sutrikimų: pedofiliją ir linkęs į sadizmą. Nusikaltėlis aukas kankino elektra, žnaibė skalbinių segtukais, lašino joms ant kūno parafiną nuo degančios žvakės. Maniako automobilyje rasta elastinių bintų, kuriais jis surišdavo vaikus.

Jo aukų amžius neviršijo 12 metų. Berniuką ir dvi mergaites V.Žukovas žiauriai nužudė.

Nors ekspertai patvirtino jo nukrypimą, vyras pripažintas veiksniu. Maniakas kaltę pripažino ir paprašė atleidimo. Trys teisme liudijusios mergaitės kankintoją atpažino.
Nuteistasis nuo pat tyrimo pradžios pradėjo bendradarbiauti su tyrėjais. Tačiau jo suteikta informacija pasitvirtino tik iš dalies. Tyrimas tebevyksta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių