M. McConaughey apie D. Trumpą: duokime jam šansą

  • Teksto dydis:

Nors nuo Donaldo Trumpo inauguracijos 45-uoju JAV prezidentu jau praėjo beveik dvidešimt dienų, pasaulis vis nerimsta. Nesiliauja ne tik protestai gatvėse. Didžioji dalis Amerikos gyventojų vis dar atsisako priimti milijardierių kaip naująjį valstybės vadovą.

Tarp nepatenkintųjų – ir būrys įžymybių, kurios garsiai reiškia nepasitenkinimą ir taip skatina žmonių susiskaldymą. „Neturime kito pasirinkimo“, – viename interviu savo naujausio filmo „Auksas“ premjeros proga sakė aktorius Matthew McConaughey.

„Taip, tai yra labai baisu, kai kurstoma tokia nesantaika ir prezidento administracija priima abejotinus sprendimus. Tačiau atėjo laikas apsikabinti, paspausti vieni kitiems rankas ir pasistengti, kad ateinantys ketveri metai būtų konstruktyvūs“, – ragina jis.

Neseniai visame pasaulyje vykę moterų eitynės (Women’s March) pademonstravo, kiek daug žmonių visame pasaulyje nepritaria D. Trumpo išrinkimo ir jo politikai. Tačiau M. McConaughey teigimu, protestai ir smurtas niekur nenuves, todėl dabar nėra kitos išeities, kaip tik susivienyti ir dirbti drauge taikos ir visų žmonių gerovės labui.

„Kviečiu net ir tuos, kurie principingai laikosi savo ir nepritaria naujojo prezidento veiksmams ir kalboms – duokime jam šansą. Nes nieko nebepakeisime ir teks su D. Trumpu gyventi ketverius metus. Mažiausiai“, – sako aktorius.

Atėjo laikas apsikabinti, paspausti vieni kitiems rankas ir pasistengti, kad ateinantys ketveri metai būtų konstruktyvūs.

M. McConaughey šiuo metu keliauja po pasaulį pristatinėdamas naujausią savo juostą, kuri jau rodoma ir Lietuvoje – nuotykių dramą „Auksas“. Čia jis vaidina Kenį Velsą – naudingųjų iškasenų ieškotoją, patekusį į absoliutų nesėkmių ruožą. Griebdamasis paskutinio šiaudo, Velsas išvyksta į Indonezijos džiungles, kuriose jam pagaliau nusišypso sėkmė. Kartu su pažįstamu geologu vyras aptinka aukso telkinį, kuris, panašu, gali būti didžiausias žmonijos istorijoje. Pasklidus gandui, aukso ima gvieštis visi, kas netingi – pradedant vietos kariuomene, baigiant Volstryto rykliais. Tačiau didžiausia staigmena jų visų dar laukia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tas

tas portretas
/sansas/ gali brangiai kainuoti visam pasauliui tai panasiai kaip.... duok sansa recedyvistui ir isleisk ji gal pasitaisys???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių