A. Lukašenkai būti Baltarusijos prezidentu dar nenusibodo

  • Teksto dydis:

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pateikė Centrinei rinkimų komisijai dokumentus dėl jo registravimo kandidatu į valstybės prezidentus, pranešta šeštadienį CRK tinklalapyje.

„Rugsėjo 5 dieną Baltarusijos Centrinei rinkimų ir respublikinių referendumų rengimo komisijai pateikti dokumentai dėl Baltarusijos prezidento Lukašenkos Aleksandro Grigorjevičiaus įregistravimo kandidatu “, – sakoma CRK pranešime.

Anksčiau atitinkamus dokumentus rinkimų komisijai pateikė Tatjana Korotkevič – pilietinės kampanijos „Sakyk tiesą“ aktyvistė, Sergejus Gaidukevičius – Liberalų demokratų partijos pirmininkas, ir Nikolajus Ulachovičius – Baltarusijos kazokų vyriausiasis atamanas.

CRK yra nurodžiusi, kad pretendentai į kandidatus savo dokumentus turi pateikti iki rugsėjo 5 dienos 14 valandos, o kandidatų registraciją CRK turėtų atlikti iki rugsėjo 10 dienos.

Baltarusijos prezidento rinkimai vyks šių metų spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigrantas

Emigrantas portretas
Ne tik jam neatsibodo. Nei grybei, nei putkai irgi. Jiems patinka paprastus zmones kankinti

patrikas

patrikas portretas
su komentarais sutinku tik ismok rasyti lietuviskai be klaidu

lietuvis

lietuvis portretas
Kad mums tokia pavizdinga przidenta tureti tai ir gyventume su tvarka ir be visokiu iskripeliu ir durniu aplink musu. Ka mes dabar turime......nieko gero tik laisve uz kuri taip balsavom. Musu vyriausibe niekaip kitaip kaip CIRKU pavadinti negalima.Europieciaj kolukieciaj.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių