L.Lohan atvyko į kalėjimą atlikti bausmės

Problemų persekiojama Holivudo žvaigždė Lindsay Lohan antradienį iš Beverli Hilso teismo salės surakinta antrankiais buvo nuvežta į kalėjimą, kur dėl vietų stokos tikriausiai praleis tik dvi savaites iš jai skirtų trijų mėnesių.

Minios žurnalistų ir aktorės šalininkų buvo teismo salėje, kai 24 metų L.Lohan stojo prieš teisėją Marshą Revel ir pranešė atvykusi atlikti bausmės.

Vienas aktorės gerbėjų vilkėjo marškinėlius su L.Lohan atvaizdu ir užrašu "Linnocent" (angl. "innocent" – nekalta). Kiti gerbėjai jai einant barstė aukso spalvos konfeti.

Televizijų sraigtasparniai lydėjo policijos automobilį, kuris vežė džinsus ir juodą švarkelį vilkinčią aktorę ir manekenę į pataisos įstaigą Linvudo mieste Los Andželo apygardos pietinėje dalyje.

Liepos 6-ąją teisėjai M.Revel paskelbus 90 dienų kalėjimo nuosprendį L.Lohan pratrūko raudoti. Antradienį teismo salėje ji laikėsi santūriai ir atrodė, kad susitaikė su mintimi, kad kurį laiką turės praleisti už grotų.

Akivaizdu, kad Linvudo pataisos įstaigoje nebus jokių prabangos dalykų, prie kurių pripratusi L.Lohan, kuri žvaigžde tapo dar vaikystėje ir anksčiau buvo laikoma viena perspektyviausių savo kartos aktorių. Tačiau jos karjera pastaraisiais metais pašlijo dėl nemalonumų su teisėsauga, narkotikų vartojimo ir virtinės profesinių nesėkmių.

2007 m. L.Lohan buvo teisiama už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio ir kokaino laikymą. Teismo nemalonę ji užsitraukė už tai, kad praleido septynis užsiėmimus pagal privalomą 90 dienų alkoholikų reabilitacijos programą.


Šiame straipsnyje: Lindsay Lohan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių