Lenkijos vyriausybė ragina piliečius daugintis kaip triušiai

  • Teksto dydis:

Lenkijos vyriausybė ragina savo piliečius daugintis, kaip tai daro triušiai.

Šalies, kur gimstamumas vienas mažiausių Europoje, Sveikatos apsaugos ministerija išleido trumpą filmuką ir jame giria triušius už tai, kad jie susilaukia daug palikuonių.

Filmuke matyti salotų lapus ir morkas graužiantys ilgaausiai, o triušis „pasakotojas“ atskleidžia jų didelių šeimų paslaptį: sportas, sveika mityba ir mažai streso. Trumpai parodoma žmonių pora, išsirengusi į romantišką pikniką, taip pat pirštų mintį, kad padėti gali ir šiek tiek romantikos.

Žiūrovams sakoma: „Jei norite kada nors tapti tėvais, sekite triušių pavyzdžiu.“

Ši socialinė reklama yra naujausia konservatorių vyriausybės pastanga pakeisti populiacijos mažėjimo tendenciją šioje katalikiškoje, 38 mln. gyventojų turinčioje valstybėje.


Šiame straipsnyje: Lenkijagimstamumastriušiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Ar tikrai lietuviškas maistas sveikesnis, negu lenkiškas? Negalime pasitikėti Lietuvos ūkininkais, kai jie kartais sako, kad visai nenaudoja pesticidų: Rankų darbas yra brangus. Dideliuose, prekinės gamybos, laukuose be pesticidų pelno būtų mažai. "Lietuvos statistikos departamento duomenimis, 2014 metais į Lietuvą importuota 13 045,9 tonų augalų apsaugos priemonių, 2015 metais – 13 162,9 tonų, 2016 metais – 14 575,9 tonų, o 2017 metų sausį – rugpjūtį importuota 13 059,4 tonų pesticidų. Daugiausiai pesticidų importuota 2016 metais." Aišku, užsiauginant sau vartojimui daržovių ir vaisių, galima kenkėjus nurinkti rankomis, paravėti ir visai apsieiti be cheminių augalų apsaugos priemonių. Kas pasirūpins mūsų šeimos sveikata, jei ne mes. Ir nereikėtų mokėti tų didelių europinių kainų už maistą Lietuvos Maximose. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
"2 lenkai už 1 triušio kainą".

tuomet

tuomet portretas
lenkams vertetu priimti daugiau musulmonu ir patiems pakeisti religija ir ikurti haremus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių