Las Vegase per susišaudymą iš automobilių žuvo trys žmonės

Garsiajame Las Vegaso Stripo rajone ketvirtadienio rytą per susišaudymą, kuris sukėlė kelių automobilių susidūrimą, žuvo mažiausiai trys žmonės, pranešė miesto policija.

Susišaudyme, kuris vyko neoninių šviesų nutviekstame Las Vegaso bulvare neto Flamingo kelio, dalyvavo du dideliu greičiu lėkę automobiliai, vienas jų - „Maserati“, cituodamos policijos seržantą Johną Sheahaną (Džoną Šihaną) pranešė vietos naujienų tarnybos.

„Šį rytą prieš 4 val. 30 min. rajone matyt vyko susišaudymas“, - sakė pareigūnas ABC ir CBS naujienų tarnybų žurnalistams.

Šūvio sužeistas sportinio automobilio „Maserti“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į kelis kitus automobilius, tarp kurių buvo ir iš karto po susidūrimo užsiliepsnojęs taksi. Žuvo „Maserati“ vairuotojas ir du taksi automobiliu važiavę žmonės.

Antras susišaudyme dalyvavęs automobilis iš įvykio vietos pabėgo. Pareigūnai ieškos jo vairuotojo pagal stebėjimo kamerų įrašus, sakė J.Sheahanas.

Vietos televizijos, cituodamos šaltinius policijoje, informuoja, kad policija gaudo juodą „Range Rover“ markės automobilį.

Sportinio automobilio keleivis ir dar mažiausiai du per incidentą sužeisti žmonės buvo nuvežti į ligoninę. Susidaužus dar trims automobiliams susižeidė mažiausiai du žmonės, kurie taip pat kreipėsi į ligoninę, sakė pareigūnas.

Dėl kokių priežasčių kilo susišaudymas ir kas jame dalyvavo policija kol kas nenurodė.

„Tai dar labai labai ankstyva tyrimo stadija“, - sakė J.Sheahanas.


Šiame straipsnyje: Las VegasasSusišaudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

buchas

buchas portretas
jei nori apie las vegasa daugiau ir siaip sio miesto ypatybes tai galite rasti lasvegas.lt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių