Klivlando žagintojas Castro savo kameroje rastas negyvas

  • Teksto dydis:

Ohajo kalėjimų sistemos pareigūnai pranešė, kad Arielis Castro (Arielis Kastras), kuris beveik dešimtmetį savo namuose nelaisvėje laikė ir žagino tris moteris, viename valstijos kalėjime nusižudė.

Atstovė JoEllen Smith (DžoElen Smit) sakė, kad 53 metų A. Castro buvo rastas pasikoręs savo kameroje antradienį maždaug 21 val. 20 min., Pataisos priėmimo centre Oriente.

Kalėjimo medikai gaivino A. Castro ir nuvežė jį į ligoninę, kur buvo konstatuota jo mirtis.

Minėtos trys moterys atskirai dingo 2002-2004 metais, kai joms buvo 14, 16 ir 20 metų. Jos ištrūko gegužės 6 dieną, kai viena tų moterų išlaužė durų dalį ir prisišaukė kaimyno pagalbos. Tą patį vakarą A. Castro buvo areštuotas.

Buvęs mokyklos autobuso vairuotojas A. Castro rugpjūčio 1 dieną buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos ir dar tūkstančiui metų - pagal susitarimą pripažinti kaltę dėl 937 kaltinimų, tarp kurių yra kaltinimai pagrobimais ir žaginimais.

Per teism ą padrikai neva mėgindamas atsiprašyti savo aukų A. Castro tvirtino, kad veikė pagautas impulso, kurio priežastis - priklausomybė nuo sekso.

"Aš - ne monstras. Aš sirgau", - sakė A. Castro.

Jis teigė, kad iki šiol negali suprasti, kas paskatino jį laikyti nelaisvėje tris moteris, bet tvirtino, kad "tuose namuose buvo santarvė".

Jis taip pat tvirtino, kad aukos melavo, kai sakė, kad jis jas mušė ir žagino, ir pareiškė: "Aš nesu smurtautojas". A. Castro taip pat pridūrė, kad "dauguma to sekso" vyko "abipusiu sutikimu".

Jo nusikaltimai išaiškėjo 27 metų Amandai Berry (Amandai Beri) sugebėjus su savo šešerių metu dukterimi ištrūkti - ji gegužės 6 dieną per užrakintas namo duris prisišaukė kaimyno pagalbos.

Tuose nešvariuose, tamsiuose namuose, kur moterys buvo laikomos užrakintuose kambariuose su lentomis užkaltais langais, buvo rasta daugiau kaip 42 kg grandinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių