Karalienė Elizabeth II dėl peršalimo nedalyvaus jau antrose pamaldose

  • Teksto dydis:

Karalienė Elizabeth II (Elzbieta II) nedalyvaus pirmosios Naujųjų metų dienos pamaldose, nes dar nepasveiko po „stipraus peršalimo“, kuris ją privertė likti namuose ir Kalėdų dieną, sekmadienį pranešė Bakingamo rūmai.

90 metų monarchė, Anglikonų Bažnyčios galva, neprisidės prie karališkosios šeimos narių, eisiančių į Sandringamo bažnyčią Norfolke Rytų Anglijoje.

„Jos Didenybė karalienė šiandien nedalyvaus sekmadienio pamaldose Sandringame, – sakoma rūmų pranešime žiniasklaidai. – Karalienė dar nesijaučia pasirengusi eiti į bažnyčią, nes dar sveiksta po stipraus peršalimo.“

Karališkoji šeima Kalėdas tradiciškai praleidžia drauge, karalienės privačiame Sandringamo dvare, ir dalyvauja pamaldose vietinėje Šv. Marijos Magdalietės bažnyčioje.

Monarchė ir jos 95 metų sutuoktinis princas Philipas (Filipas), taip pat smarkiai persišaldęs, dėl ligos dienai buvo atidėję savo išvykimą iš Londono.

Edinburgo kunigaikštis Philipas dalyvavo Kalėdų dienos pamaldose be žmonos. Jis tikriausiai eis į bažnyčią ir šį sekmadienį.


Šiame straipsnyje: Elizabeth IIpamaldosliga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių