Kaip pamaldi mergaitė virto prostitute?

Britų futbolininką Wayne‘ą Rooney suviliojusi Jennifer Thompson užaugo tvarkingoje ir pasiturinčioje šeimoje. Kaip ji sugebėjo tapti prostitute, stebisi Didžiosios Britanijos laikraštis „The Daily Mail“.

Jos tėvas užima aukštas pareigas naftos bendrovėje, motina vairuoja „Porsche“. Atrodytų, jų dukrai nieko neturėjo trūkti.

J.Thompson užaugo Katare. Tėvai buvo įpratinę ją vaikščioti į bažnyčią. Grįžę į Didžiąją Britaniją, jie atidavė dukrą į privačią mokyklą, tikėdamiesi, kad ateityje mergaitės laukia šviesi karjera.

Bet dabar, sulaukusi 21-erių, mergina prisistato „Sultingąja Jeni“ ir prekiauja savo kūnu.

„Ji permiegotų su bet kuo“, – žurnalistams pasakojo buvusi jaunos prostitutės draugė.

Draugai pasakojo, kad dar būdama 15-os J.Thompson buvo „laukinė mergaitė“, dažnai išgėrinėdavo. Tėvas dirbo užsienyje, todėl paauglė ir trys broliai dažnai likdavo namuose vieni. Vakarėliai čia praktiškai nesiliaudavo.

„Ji niekada apie nieką negalvojo ir dėl nieko nesigailėjo. Ji buvo vakarėlių gyvulys, dažnai atsidurdavo ligoninėje dėl apsinuodijimo alkoholiu“, – pasakojo J.Thompson draugai. Kai kurie jų sako, kad nuo 16 metų ji pradėjo vartoti narkotikus. Anot jų, jaunuolė dažnai linksmindavosi baruose su dvigubai vyresniais vyrais.

Jau paskutiniais mokyklos metais J.Thompson buvo patyrusi prostitutė. Ji dažnai girdavosi draugams, su kokiais žinomais klientais santykiauja ir kiek pinigų uždirba.

J.Thompson tėvai šiuo metu atostogauja Portugalijoje. Britų žiniasklaida praneša, kad jie taip supyko, kad nusprendė jos išsižadėti.


Šiame straipsnyje: Jauna prostitutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių