K. Jong-Unas: visa pagrindinė JAV teritorijos dalis pasiekiama Pchenjano raketoms

  • Teksto dydis:

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-Unas (Kim Čen Unas) pareiškė, jog naujausias Pchenjano tarpžemyninės balistinės raketos bandymas patvirtino, kad visa pagrindinė JAV teritorijos dalis yra pasiekiama korėjiečių raketoms, šeštadienį paskelbė valstybinė žiniasklaida.

Pasak Kim Jong-Uno, naujausias bandymas pademonstravo Šiaurės Korėjos pajėgumus paleisti raketą „bet kurioje vietoje ir bet kuriuo laiku“, pranešė Korėjos centrinė naujienų agentūra (KCNA).

„Lyderis didžiuodamasis pasakė, jog testas taip pat patvirtino, kad visa pagrindinė JAV teritorijos dalis yra mūsų smogiamojoje srityje“, – priduriama pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Nu,nu

>Nu,nu portretas
kiek ten kas padengs neaišku niekam, bet jei korėjiečių raketos pasieks nors kelis didesnius JAV miestus, tai aukų skaičius jankių bus nepalyginamai ddidesnis, vien Niujorke su priemesčiais berods virš 20 mln., kai visoje Š.Korėjoje atrodo apie 25 mln ar panašiai

1

1 portretas
ti aisku kad tai rusu imperijos vasalas gaves visas technologijas ir specialistus nes tai techniskai ir moraliskai atsilikusi salis su fanatikais...

Nu,nu

Nu,nu portretas
O apie atvirkštinį variantą tas KIM XUI UNAS nepagalvojo,kiek šiaurės Korėjos teritorijos padengs Amerikos raketos.Man atrodo,kad visą gali nušluoti nuo žemės paviršiaus,be didesnio vargo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių