Julija Tymošenko nutraukia bado streiką, sako dukra

Įkalintoji ir negaluojanti buvusi Ukrainos premjerė Julija Tymošenko baigs bado streiką trečiadienį, pareiškė jos duktė Jevhenija po to, kai jos mama sutiko gultis į ligoninę, prižiūrima vokiečių gydytojo.

J.Tymošenko į Charkovo ligoninę bus paguldyta trečiadienį, tada Berlyno klinikos „Charite“ neurologas Lutzas Harmsas galės „pradėti išvesti mamą iš bado streiko būsenos“, sakė Jevhenija antradienį aplankiusi savo motiną kalėjime.

Pasak opozicijos lyderės duktės, sprendimas nutraukti bado streiką priimtas pasitarus su vokiečių medikais; iki visiškos reabilitacijos po badavimo gali prireikti „iki dviejų savaičių“.

„Apskritai, pradėti ją gydyti tuoj pat negalima - dėl bado streiko“, - pažymėjo Jevhenija.


Šiame straipsnyje: Julija Tymošenko

NAUJAUSI KOMENTARAI

dezertyras...

dezertyras... portretas
O ten, už nugaros, ar ne garliavinis balvonas ir patvorio dezertyras Mariukas?

liaukites

liaukites portretas
Gal geriau parašykite apie Lietuvoje badaujančius vaikus ir žmones renkančius maisto atliekas prie šiukšlynų bei jų žmogaus teises. Kokią reikšmę šio tetutės "nuotykiai" su "mahinacijom" pasibaigę "cype" turi Lietuvos žmonėms ? Kam kišate svetimus interesus pirma savos valstybės žmonių interesų ? Toks įspudis, kad ES ir dar velnias žino kas, davė komanda Lietuvai - "palokite" ir mes su malonumu tai darome... Atsibuskite ir atsitokėkite, ir visų pirima tai adresuojama gerbiamiesiems žurnalistams, nes jūs "teršiate" eterį nereikšminga informacija, vietoje to, kad kalbėtumėte apie aktualius dalykus Lietuvai, pvz. santykiai su kaimynais arba žmogaus teisių problemomis mūsų pačių šalyje, kurių apstu, tik apie tai nekalbama ir nerašoma... kodėl ? Mes sau nerūpime ? Gal todėl ir gyvename ne taip, kaip norėtume ?

nuomone

nuomone portretas
uzkniso ta Tomosenko,rodos kitu pasaulyje naujienu nera,pavyzdziui,kas bus su Graikija,po parlamento rinkimu,arba kuriuo keliu pasuks Prancuzija,dabar ryta vakara Tymosenko,baikite
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių