JT Generalinė Asamblėja Rusiją pavadino „okupuojančia valstybe“

  • Teksto dydis:

Antradienį Jungtinių Tautų Generalinė Asamblėja balsų dauguma priėmė rezoliuciją, smerkiančią žmogaus teisių pažeidinėjimą Kryme ir „neteisėtą Rusijos Federacijos įstatymų, jurisdikcijos ir valdymo įvedimą“ ten. Rusija dokumente vadinama „okupuojančia valstybe“.

Už rezoliuciją balsavo 70 šalių, jai nepritarė 26 šalys, tarp jų - Rusija, Baltarusija, Kazachstanas ir Kinija, dar 76 valstybės susilaikė.

Priimtoje rezoliucijoje Generalinė Asamblėja pasmerkė „Rusijos vykdomą Ukrainos teritorijos dalies - Krymo Autonominės Respublikos ir Sevastopolio miesto - okupaciją“, taip pat pareiškė „nepripažįstanti jos aneksijos“. Generalinė Asamblėja pažymėjo Kijevo pastangas „padaryti galą Rusijos vykdomai Krymo okupacijai“.

Rezoliuciją dėl Krymo Generalinė Asamblėja svarsto antrus metus iš eilės. 2016 metų gruodį už ją balsavo 70 valstybių, prieš - 26, o dar 77 susilaikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kacapui-(žemiau)

kacapui-(žemiau) portretas
Prajuokinai skystagalvi. putinas didis??? Tai “paršiukas”- dar didesnis. Idiotas, is KGB mafijozo vada sugalvojo padaryt.

kažkodėl

kažkodėl portretas
ATRODO MAN,KAD PUTINAS PUIKUS VADAS,O RUSIJA DIDI ŠALIS,KELIASI IŠ NUOPOLIO,KURĮ SUKŪRĖ GIRTAS JELCINAS.KĄ IDIJOTAI DARYSITE,JAI PUTINAS DUJAS PRISUKS.GALĖSITE IŠ GELDOS AUKSINES NAUDOTI.CHA CHA...

Liuks!

Liuks! portretas
Kai tik kacapai pradeda rėkti, tampa aišku- viskas gerai ir protingai padaryta. Fašista putina į Haga, pakorimui.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių