J. Bidenas Latvijoje susitiks su trijų Baltijos valstybių prezidentais

  • Teksto dydis:

JAV viceprezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) rugpjūčio 23 dieną su vizitu atvyks į Latviją, informavo jį pakvietusio Latvijos prezidento Raimondo Vėjuonio kanceliarija.

Rygoje J.Bidenas susitiks su trijų Baltijos valstybių prezidentais ir surengs dvišalius susitikimus su R.Vėjuoniu ir Latvijos premjeru Mariu Kučinskiu.

Užsienio politikos ekspertai ir politikos analitikai sakė, jog šis būsimas vizitas yra aiškus JAV politinės paramos Baltijos valstybėms ženklas, kuris yra ypač svarbus po NATO viršūnių susitikimo Varšuvoje.

Rygoje JAV viceprezidentas taip pat padarys viešą pareiškimą Baltijos šalims.

Latvių pareigūnai anksčiau yra susitikę su J.Bidenu per jo užsienio keliones, tarp jų – per jo kelionę į Lietuvą 2014 metais.

Rugpjūčio 22 dieną J.Bidenas apsilankys Turkijoje, o po rugpjūčio 25-osios – Švedijoje, nurodė R.Vėjuonio kanceliarija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimondas M.

Raimondas M. portretas
Malonu, kad JAV viceprezidentas Joe Bidenas lankysis Latvijoje ir susitiks su trijų Baltijos valstybių Prezidentais.

Kęstas

Kęstas portretas
Ukrainiečiai suklastojo ranka rašytus įrodymus kabutėse, kad jie davė milijoninius kyšius pagrindiniam Donaldo Trumpo pagalbininkui. Donaldas Trumpas yra JAV respublikonų partijos kandidatas į prezidento postą (nurodyta čia). Jei Hillary Clinton, demokratų kandidatė irgi labiau paisys JAV interesų, negu ukrainiečių užgaidų, tai kažkas panašaus gali nutikti ir jai. Nesunku nuspėti Ukrainos likimą, jei Donaldas Trumpas taps prezidentu. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Iš TS-LKaD-istės oOnytės Kyšininkyytės nuotykių albumėlio:_1

Iš TS-LKaD-istės oOnytės Kyšininkyytės nuotykių albumėlio:_1 portretas
Tad - būk TS-LKaD-istu ir voogsi, groobsi kiek norėsi! Jei kas – tave baalne už kanoopų prilaikys partijos bendraminčiai, onyyytės kyšininkyyytės klonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS-LKaD narė(!), ona- danutė gricienė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paaiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, direktoriauja kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių