JAV ir trys jų sąjungininkės ES reikalauja Irano sustabdyti balistinę veiklą

  • Teksto dydis:

Jungtinės Valstijos ir trys jų sąjungininkės Europos Sąjungoje paragino Iraną sustabdyti visą veiklą dėl balistinių raketų, Teheranui atlikus palydovą iškelti galinčios raketos bandymą, kurį Vašingtonas pasmerkė kaip „provokacinį aktą“.

„Mes smerkiame šiuos veiksmus“, – sakoma bendrame Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos ir Jungtinių Valstijų pareiškime, kuriame taip pat nurodoma, kad ketvirtadienio bandymu buvo pažeista Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos 2231-oji rezoliucija.

„Irano balistinių raketų plėtojimo programa ir toliau prieštarauja ... 2231-ajai (rezoliucijai) ir destabilizuojamai veikia regioną. Mes raginame Iraną nevykdyti jokių tolesnių balistinių raketų paleidimų ir su tuo susijusios veiklos“, – sakoma pareiškime.


Šiame straipsnyje: IranasJAVESraketos

NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
O MANO MANYMU VISOS TAUTOS TURI TEISĘ Į GYNYBĄ.KODĖL GALI DIKTUOTI,KAIP GYVENTI KITOMS TAUTOMS,KURIOS NETURI ATOMINIO GINKLO.PAČIOS APSISTATE RAKETOMIS IR VIEŠAI GRASINANČIOS MAŽOSIOMS.GAL LAIKAS JAU SĖSTI PRIE DERYBŲ STALO,O NE MOSIKUOTI ATOMU IR SUTARTINĖMIS SANKCIJOMIS.

oho

oho portretas
Irane virš 80 milijonų gyventojų, taip paprastai JAV bombomis nesunaikins kaip Irako
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių