JAV į prezidento postą kandidatavusi J. Stein sieka balsų perskaičiavimo

  • Teksto dydis:

Jungtinėse Valstijose kandidatavusi į prezidentus Žaliųjų partijos atstovė Jill Stein (Džil Stein) sieks, kad būtų perskaičiuoti balsai Viskonsine, sakė šios partijos atstovas Viskonsino valstijoje George'as Martinas (Džordžas Martinas).

Šis Žaliųjų partijos koordinacinės tarybos narys sako, kad J.Stein kampanijos grupė pateiks reikalavimą iki 17 val. termino.

Išrinktasis prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) Viskonsine ir Pensilvanijoje laimėjo nežymiu skirtumu ir nedaug pirmauja Mičigane.

Pagal Viskonsino įstatymus J.Stein kampanijos grupė turi parodyti, kokiu pagrindu reikalaujama perskaičiuoti balsus šioje valstijoje ir padengti to perskaičiavimo išlaidas.

J.Stein yra sakiusi, kad ji nerimauja, jog trijose valstijose buvo įsilaužta į balsavimo sistemas. Jos kampanijos grupės vertinimu perskaičiavimas Viskonsine kainuotų 1,1mln. dolerių.

Penktadienio rytą J.Stein komanda pranešė jau surinkusi 4,8 mln,. dolerių ir sieks balsų perskaičiavimo trijose minėtose valstijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LT

LT portretas
Seniau niekas nezinojo jos ir jos ikurtos partijos ,o dabar per sukelta samisi ....del balsu perskaiciavimo ,tai ja parodys per TV ....tai matyt to ir sieke si moteris
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių