JAV ambasadorė negauna nurodymų iš D. Trumpo kritikuoti Rusiją

  • Teksto dydis:

Nuolatinė JAV atstovė Jungtinėse Tautose Nikki Haley (Niki Heili) pareiškė, kad šalies prezidentas Donadas Trumpas (Donaldas Trampas) neliepė jai susilaikyti nuo Rusijos kritikos, pranešė sekmadienį televizijos kanalas ABC.

„Prezidentas nė karto nepaskambino ir nesakė „nekritikuok Rusijos“, nė karto nepaskambino man ir nenurodė, ką man kalbėti“, – sakė N.Haley per ABC laidą.

Paklausta, ar neturėtų pats D.Trumpas kritikuoti Maskvą, ji atsakė: „Tai darau aš“. Ji dar pažymėjo, kad prezidentas „turi daug reikalų“.

Anksčiau kovą N.Haley yra sakiusi, kad tokia padėtis, kai reiškiami kaltinimai rusams, ypač FSB (federalinės saugumo tarnybos) bendradarbiams dėl įsilaužimų į „Yahoo“ paskyras, rodo, jog JAV neturi pasitikėti Rusija, ir į grėsmę iš Rusijos nereikėtų žiūrėti lengvabūdiškai.

„Priimkite visa tai rimtai. Mes negalime pasitikėti Rusija. Mes niekad neturime pasitikėti Rusija“, – sakė ji interviu televizijos laidai „NBC News“, komentuodama kaltinimus, kuriuos JAV teisingumo ministerija pareiškė keturiems rusams, tarp kurių buvo ir du specialiųjų tarnybų bendradarbiai, dėl kibernetinių atakų prieš „Yahoo“ paskyras.


Šiame straipsnyje: Nikki HaleyJAV ambasadorėJT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Armėnų radijas klausia

Armėnų radijas klausia portretas
Klausimas: ar gali žmogus savo noru pasidaryti Putino subinlaižiu? Atsakymas: komentarai rodo - gali, jei yra idiotas, jei galvoja ne savo galva, jei aklai tiki Kremliaus propagandos skleidžiamu melu.

Anonimas

Anonimas portretas
viena dura keicia kita dura ... kitaip sakant Psaky --pakeite kita Psaky...

Realybė

Realybė portretas
Tas nesąmones ir feikus ji pati kuriua ir viešai platina. Neturi ką veikti, tai kursto pasaulinį karą ir platina rusofobiją. Apgailėtina menkista ir padugnė, kitaip nepavadinsi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių