Japonai paminėjo siaubingos katastrofos metines

Visoje Japonijoje sekmadienį vakare vyko ceremonijos su žvakučių uždegimu, kuriomis baigėsi pirmųjų galingo žemės drebėjimo ir cunamio katastrofos metinių diena.

Kelios valandos po to, kai maždaug 16 tūkst. žmonių Korijamoje Fukušimos centre dalyvavo mitinge prieš branduolinę energetiką, daugiau kaip 300 žmonių susirinko į „žvakių vakarą“ priešais Fukušimos miesto valdžios būstinę.

Organizatoriai iš žvakučių sudėliojo hieroglifą „kizuna“, kuris reiškia saitus tarp žmonių; koncertavo muzikantai, tarp kurių buvo popmuzikos žvaigždė Mayo Okamoto (Majo Okamoto).

„Atėjau čia panorėti: ši tragedija daugiau niekada nepasikartos ir aš galėsiu kaip galima greičiau grįžti namo“, - sakė 35 metų Chieko Daito (Čieko Daito), kuris dėl didelės radiacijos buvo evakuotas iš Itatės.

Išinomakyje, viename labiausiai per cunamį nukentėjusių pakrantės miestų, buvo uždegta maždaug 2 tūkst. žvakučių, o į tamsų dangų buvo paleisti balti balandžių formos balionai.

Ivatės prefektūros Moriokos miesto pareigūnai ir privačios grupės drauge suorganizavo renginį, kuriame kvietė gyventojus uždegti daugiau kaip 19 tūkst. žvakučių – kiekvienam per tą tragediją žuvusiam ar dingusiam žmogui.

Lygiai prieš metus po 9 balų stiprumo žemės drebėjimo didžiulis cunamis smogė Japonijos šiaurės rytų pakrantei ir užliejo 220 km nuo Tokijo esančios Fukušimos „Daiichi“ atominės elektrinės aušinimo sistemas.

Dėl to išsilydė trijų reaktorių šerdys, į aplinką pasklido radiacija, o dešimtys tūkstančių žmonių turėjo evakuotis iš 20 km zonos aplink elektrinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
Pateiksiu dar vieną Biblijinį argumentą PRIEŠ pragaro doktriną, kuri mokoma žmonių statytose bažnyčiose ir kurios pagrindinis teiginys yra toks, kad žmonių sielos yra amžinos ir degs pragare kentėdamos visą amžinybę už savo nedorus darbus... Taigi, vienas iš įrodymų, kad ši doktrina yra melas: Romiečiams 6: 7 Juk kas miręs, tas išlaisvintas iš nuodėmės. Romiečiams 7: 1 Ar nežinote, broliai, – aš kalbu žinantiems įstatymą, – kad įstatymas galioja žmogui, kol jis gyvas? TAIGI, pagal pragaro doktriną viskas turėtų būti taip, kad žmogaus siela būtų su nuodėmėm ir jai galiotų įstatymas. Tačiau, apaštalas aiškiai duoda suprasti, kad, tiek nuodėmė, tiek įstatymas, galioja tik tol, kol žmogus gyvas. Vadinasi, pragaro doktrina prieštarauja šiam apaštalo teiginiui ir todėl negali būti ir nėra teisinga. Taip, Ugnies Ežeras yra Antroji Mirtis, kas reiškia NEEGZISTENCIJĄ, o ne kankinimą amžinai. TAIGI, JEI PRAGARO, TOKIO KAIP TEIGIAMA, NĖRA, AR TAI REIŠKIA, KAD NETURITE BIJOTI IZRAELIO DIEVO IR JO SŪNAUS JĖZAUS KRISTAUS? NE! JŪS TURITE JŲ BIJOTI, JEI ESATE JŲ PRIEŠAI! KAIP PARAŠYTA: Patarlės 1: 7 Viešpaties baimė yra išminties pradžia, bet kvailiai niekina išmintį ir pamokymus. Patarlės 8: 13 Viešpaties baimė – nekęsti pikto. Išdidumo, puikybės, piktų kelių ir klastingos burnos aš neapkenčiu. Apreiškimas Jonui 6: 16 Jie šaukė kalnams ir uoloms: „Griūkite ant mūsų ir paslėpkite mus nuo Sėdinčiojo soste veido ir nuo Avinėlio rūstybės, 17 nes atėjo didi Jo rūstybės diena, ir kas gali išstovėti?!“ JEI MANOTE, KAD BIBLIJA TĖRA TIK PASAKŲ KNYGA, SKAUDŽIAI NUSIVILSITE. ATGAILAUKITE!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių