Skandalas: D. Trumpo žmona nuplagijavo kalbą nuo pačios M. Obamos

JAV prezidento posto siekiantis Donaldas Trumpas, kurio rinkimų kampaniją lydi ne vienas skandalingas pasisakymas, pirmadienį atsistojo veikiau ant šacho, o ne Baltųjų Rūmų laiptelio. Jo žmona kaltinama nuplagijavusi kalbą nuo dabartinės pirmosios ledi Michelle Obamos.

Palenkiant rinkėjus, respublikonų kandidatui koją kiša jo „koziris“ – gražuolė žmona Melania Trump, kuria jis nevengia viešai pasididžiuoti ir kurią vakar oficialiai pristatė Respublikonų partijos suvažiavime Klivlande, Ohajo valstijoje. Už liaupses vyrui moteris neliko skolinga ir renginyje prieš minią D. Trumpo šalininkų rėžė entuziastingą kalbą.

„Jeigu norit žmogaus, kuris kovotų už jus ir jūsų šalį, galiu patikinti – jis yra tas žmogus. Ir svarbiausia – jis niekada nepasiduoda“, – sakė M. Trump.

Ovacijų sulaukusi, išties sklandi, pakili kandidatės į pirmąsias JAV ponias kalba būtų išties puiki, jei… nebūtų nuplagijuota. Ir ne nuo bet ko, o nuo dabartinės pirmosios damos, pačios M. Obamos. Kad gražuolės iš Slovėnijos kalba neįtikėtinai panaši į dar 2008-aisiais M. Obamos pasakytą jausmingą kalbą, pirmasis pastebėjo „Twitter“ vartotojas, interjero dizaineris ir žurnalistas, Jarrettas Hillas, kurio nuostaba netruko apskrieti socialinius tinklus.

M.Trump savo kalbą apibūdino taip: „Aš ją parašiau.“ Vis dėlto ji pridūrė, kad parašė ją su „nedidele pagalba“.

„Barackas ir aš užaugome su daugybe tų pačių vertybių, kad reikia sunkiai dirbti dėl to, ko nori gyvenime, kad tavo žodis yra tavo įsipareigojimas ir padarai tai, ką pažadėjai“, – 2008-aisiais kalbėjo M. Obama.

„Nuo pat mažens tėvai įskiepijo man vertybes, kad reikia sunkiai dirbti dėl to, ko nori gyvenime, kad tavo žodis yra tavo įsipareigojimas ir padarai tai, ką pažadėjai“, – taip skambėjo M. Trump kalba.

„Norime, kad mūsų vaikai ir visi šios šalies vaikai žinotų: vienintelė jūsų pasiekimų riba yra jūsų svajonių ir jūsų noro dėl jų labai stengtis riba“, – prieš 8 metus nuskambėjo M. Obamos žodžiai.

Įžvelkite skirtumą su vakarykšte M. Trump kalba: „Norime, kad mūsų vaikai ir visi šios šalies vaikai žinotų: vienintelė jūsų pasiekimų riba yra jūsų svajonių ir jūsų noro dėl jų labai stengtis riba“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

AAAA

AAAA portretas
Kuo daugiau Lietuvos žiniasklaida puls Trumpą, pataikaudama liberalams, tuo labiau jis bus čia palaikomas. Įdomu, ar šitie kritikai kritikuos jį, kai jau bus JAV prezidentu? Tikėtinai suglaudę ausis tylės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių