Iškilus būtinybei Rusija aprūpintų Baltarusiją reikalinga ginkluote

  • Teksto dydis:

Maskva iškilus būtinybei pasiruošusi aprūpinti Baltarusiją reikalinga ginkluote, penktadienį pareiškė Rusijos ambasadorius Minske Michailas Babičius.

„Bet kokia reikalinga pagalba bus suteikta, kaip reikalaus besiklostanti padėtis", – Minske žurnalistams sakė M. Babičius, atsakydamas į klausimą, ar Rusija aprūpintų Baltarusija raketų sistemomis, jei NATO imtųsi priešiškų veiksmų.

Diplomatas taip pat pažymėjo, kad „kiek mes, sąjungininkai, žinome, Baltarusija turi raketinės ginkluotės“.

„Bet kokia pagalba – tai būtų net ne pagalba, o mūsų, kaip sąjungininkų, įsipareigojimai, ir jie, be abejo, bus įvykdyti“, – pridūrė jis.

„Kariniu požiūriu neatskiriame savęs nuo Baltarusijos. Tai yra bendri kariniai planai. Absoliučiai visi Baltarusijoje turi būti ramūs, o tiems, kas kuria (nedraugiškus) planus, to geriausiai būtų nedaryti“, – pareiškė M. Babičius.


Šiame straipsnyje: RusijaBaltarusijaGinkluotė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kirvis

Kirvis portretas
Mes ir neabejojame, kad aprupintu ginkluote. Dar ir papildomu 100 000 galvazudziu, kurie pamirsta iseiti, ivestu i teritorija.

...

... portretas
Jei jai Lietuva apsi'BoXerino, reikia pasinaudot proga ir susigrąžint gudus.

Anonimas

Anonimas portretas
Nepuls rusas.Tegul nespausdina nesamoniu.Kas biski rusas.Bijot kad isversti is sosto nebutumet.O emigruot matau nelabai norit.Gera gyvent Lietuvoj kai gali pasiimt.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių