„Instagram“ pristato savaime dingstančio turinio galimybę

  • Teksto dydis:

Amerikiečių bendrovei „Facebook“ priklausantis nuotraukų socialinis tinklas „Instagram“ didina spaudimą savaime susinaikinančių žinučių programėlei „Snapchat“ pristatydamas tiesioginių vaizdo transliacijų ir dingstančių tiesioginių žinučių galimybę.

„Siųskite, ką tik norite, nuo juokelių iki savo baisiausių asmenukių, – teigiama „Instagram“ tinklaraščio pranešime. – Skirtingai nuo kitų žinučių skiltyje „Tiesioginės“, šios nuotraukos ir vaizdo įrašai išnyks iš jūsų draugų pašto dėžučių, kai tik jie jas peržiūrės.“

Tokia nauja funkcija norima paskatinti žmones naudoti „Instagram“ tinklą kasdienėms paprastesnėms akimirkoms įmažinti, o ne tik skelbti „nupoliruotas“ nuotraukas.

„Dabar galite siųsti dingstančias nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiogiai draugų grupėms ar atskiriems draugams spontaniškai ir be jokio spaudimo“, – pabrėžia „Instagram“.

„Instagram“ skaičiuoja kad daugiau nei 300 mln. iš maždaug pusės milijardo tinklo vartotojų kiekvieną mėnesį naudojasi jo tiesioginių žinučių paslauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių