Indijos atletei pateikti kaltinimai išprievartavimu

Indijos teismas antradienį paleido už užstatą tarptautinių varžybų atletę Pinki Pramanik, kuri kaltinama išprievartavusi savo buvusią mylimąją, nes pastaroji tvirtina, kad sportininkė iš tikrųjų yra vyras.

P.Pramanik, kuri iš aktyvaus sporto pasitraukė 2007 metais, su komanda laimėjusi aukso medalį 4x400 bėgimo estafetėje 2006 metų Azijos šalių žaidynėse, buvo suimta Vakarų Bengalijos valstijoje, kur jai buvo atliktas lyties nustatymo testas.

Valstybinės ligoninės medikų teigimu, P.Pramanik testo rezultatai antradienį buvo pateikti Kolkatoje Basarato rajono teismo magistratui.

„Medikų komisija, sudaryta P.Pramanik lyčiai nustatyti, pateikė savo ataskaitą po to, kai P.Pramanik stojo prieš teismą“, - sakė SSKM ligoninės direktorius Tamalis Knati Ghoshas.

P.Pramanik buvo suimta liepos 14 dieną. Sportininkė tvirtina, kad jos buvusi partnerė apkaltino ją išprievartavimu todėl, kad atletė atsisakė jai sumokėti 300 tūkst. rupijų (15 tūkst. litų).

P.Pramanik užaugo neturtingo ūkinininko šeimoje Vakarų Bengalijoje maždaug už 220 km nuo Kolkatos ir dabar dirba bilietų kontroliere Indijos geležinkelių kompanijoje.

Prieš pasitraukdama iš didžiojo sproto P.Pramanik tapo sidabro prizininke 2006 metų Sandraugos šalių varžybose.

P.Pramanik, kuri su savo buvusia partnere gyveno septynis mėnesius Kolkatoje, buvo suimta dėl įtarimo išprievartavimo, nusikalstamo užpuolimo, apgaudinėjimo ir nusikalstamo bauginimo.

Nesusipratimai dėl sportininkų lyties dažniausiai kyla dėl įgimtos antinksčių hiperplazijos arba adrenogenitalinio sindromo, kai moteriškos lyties vaisius turi vyriškų fizinių bruožų arba genetiškai vyriškos lyties vaisius turi moteriškas genitalijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
hi hi.... Klausimas: -ar Lietuvoje yra pasirupinta viesais tualetais nezinantiems savo lyties? ----------------------------------------------------------------------- siandien yra V ir yra M... o i kuri sikinyka turi eiti vyras manantis esas moteris? dafai pradedam nuo mazu dalyku...

feeee

feeee portretas
Kaip neidomu! O as jau pamaniau, kad kazkokia pana kazkam igyvendino bet kurio vyro svajone: buti isprievartautam mergos... Koks vis delto pilkas pasaulis!
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių