Gruzijos prezidentas žada antrą „rožių revoliuciją“

JT Generalinės Asamblėjos sesijoje dalyvaujantis Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis pažadėjo antrą "rožių revoliuciją" jo šalyje. Taip, anot jo, bus atsakyta į Rusijos invaziją.

Sakydamas kalbą JT Generalinėje Asamblėjoje Gruzijos lyderis pažadėjo kovoti ne ginklais, o vertybėmis. "Su agresija ir autoritarizmu kovosime pačiais galingiausiais mūsų arsenalo ginklais, – sakė M.Saakašvilis. – Tai bus tarsi antroji "rožių revoliucija.""

Jis paragino JT neleisti, kad Rusija "traiškytų" jų principus. "Ar ši organizacija stos už savo pamatinius principus, ar leis juos traiškyti įsiveržiančių tankų vikšrais", – retoriškai klausė jis, kreipdamasis į JT Generalinę Asamblėją. M.Saakašvilis pabrėžė, kad Rusijos agresija buvo iššūkis visiems.

Gruzijos vadovas paragino atlikti nepriklausomą tarptautinį praėjusio mėnesio konflikto tyrimą ir paprašė JT užtikrinti, kad būtų laikomasi susitarimo dėl ugnies nutraukimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

モンクレール ガムブルー

モンクレール ガムブルー portretas
Canada Goose China, You Can Buy Various High Quality Canada Goose China Products from Global Canada Goose China Suppliers.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių