Gruzijos prezidentas kaip pagrindinę grėsmę šaliai nurodė Rusiją

  • Teksto dydis:

Rusija lieka didžiausia grėsmė Gruzijai, trečiadienį per tarptautinį forumą Tbilisyje pareiškė gruzinų prezidentas Georgijus Margvelašvilis.

„Pagrindinį pavojų mums kelia Rusija. Ji dar 10-e dešimtmetyje pažeidė Gruzijos teritorinį vientisumą ir tęsė šiuos veiksmus 2008 metais“, – sakė G. Margvelašvilis.

Jis pridūrė, kad Rusija nepritaria Gruzijos pasirinktam euroatlantinės integracijos kursui, tačiau ši Tbilisio užsienio politikos kryptis nesikeis.

„Kviečiu naują prezidentą, kuris bus išrinktas artimiausiu metu, visose tarptautinėse platformose būtinai nuolat priminti, kad Rusija užpuolė Gruziją ir to negalima pateisinti“, – pažymėjo G. Margvelašvilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Tai, kad tokios šalies kaip Gruzija nėra

Dar vienas

Dar vienas portretas
pats tas.Nu i ką? Ką prieš tą rusiją daryt? Grybė su Komsorgu ir beretiniais juos keleri metai kaip intensyviai aploja ant kiekvieno kampo - nulis sveikų_ jau ir sankcijas išreikalavom o išėjo kad tik savo nuostoliui_______Paguodai : gali nesikti savaite tai gal kas pasikeis

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Rusija su Gruzija galėjo susitvarkyti kai išprotėjęs Miša pradėjo karą Cchinvalyje. Bet jie to nepadarė, - kas juos turėtu priversti tai padaryti dabar?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių