Gėjai G-20 lyderių dėmesį atkreipė protestu Sankt Peterburge

  • Teksto dydis:

Daugiau nei dvi dešimtys aktyvistų penktadienį protestavo Sankt Peterburge prieš naują Rusijoje priimtą įstatymą, draudžiantį gėjų „propagandą“, atkreipdami į save Didžiojo dvidešimtuko (G-20) šalių lyderių dėmesį.

Protestas praėjo taikiai, atidžiai stebint keliems šimtams riaušių policijos pareigūnų, kurie atskyrė protestuotojus nuo kelių dešimčių prieš gėjus nusiteikusių demonstrantų.

Protesto akcijos dalyviai laikė plakatus su užrašais „Stop homofobijai Rusijoje!“ ir skandavo: „Putinas meluoja!“, – atsakydami į Rusijos prezidento tvirtinimus, kad naujasis įstatymas nepažeidžia homoseksualių asmenų teisių.

Vienas protestuotojų, Kirilas Kaluginas, sakė, jog demonstracijai skirta policijos apsauga yra „šou, skirtas Didžiojo dvidešimtuko grupės lyderiams“.

Vėliau penktadienį JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) turėtų susitikti su Rusijos pilietinės bendruomenės lyderiais, tarp kurių bus ir gėjų teisių gynėjai.


Šiame straipsnyje: GėjaiPutinasgėjų teisės

NAUJAUSI KOMENTARAI

matyt

matyt  portretas
raseivos jau ir patys patapo pederastais, nes kur tik pasiziuri vis pederastijos propaganda- lyg ta pederastija butu medum patepta.

123

123 portretas
labai gerbiu rusus del to kad deda iskrypelius i vieta

pagarba

pagarba portretas
slavams sugebantiems utilizuoti sexso šiukšles
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių